• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pesto-tomaattiportobellot

Pesto-tomaattiportobellot
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 134 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Puhdista sienet pullasudilla. Irrota sienistä jalat ja hienonna ne. Hienonna myös sipuli. Kuullota sipulia ja hienonnettuja sieniä öljyssä pari minuuttia. Mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.
  2. Levitä lakkien sisäpinnalle pestoa ja jaa sieni-sipuliseos sienille. Asettele tomaattiviipaleet sienten päälle. Lisää lopuksi juustoraaste. Gratinoi pesto-tomaattiportobelloja uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 134 kcal560 kJ
  • Proteiinia6,86 g
  • Hiilihydraatteja2,86 g
  • Rasvaa10,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1