• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Välimeren pinaatti

Välimeren pinaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 12 annosta
  • alle 15 min
  • 135 kcal / 100 g

Ainekset

n. 12 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 15 min
  1. Huuhdo pinaatti huolellisesti. Jätä pinaatti melko kosteaksi ja revi tai suikaloi lehdet.
  2. Hienonna valkosipulinkynsi. Paahda pinjansiemenet pannulla ilman rasvaa. Siirrä ne syrjään.
  3. Kuullota valkosipulia öljyssä miedolla lämmöllä. Lisää pannulle pinaatti. Kypsennä noin 3 minuuttia. Mausta suolalla. Lisää rusinat ja pinjansiemenet.
  4. Viipaloi pakkauksen ohjeen mukaan paistettu patonki. Lusikoi pinaattiseosta patonkiviipaleiden päälle.

Ravintosisältö per 100 g

  • 135 kcal564 kJ
  • Proteiinia3 g
  • Hiilihydraatteja6,39 g
  • Rasvaa10,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1