• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Feta-mansikkasalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Feta-mansikkasalaatti

Kesäisessä feta-mansikkasalaatissa on lisäksi raikasta hunajamelonia ja helppo minttuinen salaatinkastike.

  • 5 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

5 annosta

Kastike

    • 1rklomenaviinietikkaa
    • 1rklPirkka juoksevaa hunajaa
    • 1-2rkltuoretta minttua hienonnettuna
    • tai
    • 1/2tlkuivattua minttua
    • ripausmustapippuria
    • ripaussuolaa

Lisäksi

    • tuoretta minttua
    • tuoretta patonkia

Valmistus

alle 30 min
  1. Puhdista ja lohko tai viipaloi mansikat. Huuhdo hunajameloni, poista kuori ja siemenet. Paloittele hedelmäliha. Huuhdo ja valuta salaatinlehdet.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
  3. Kokoa salaatti vadille ja kaada kastike salaatin päälle juuri ennen tarjoamista. Koristele mintunlehdillä. Tarjoa lisäksi tuoretta patonkia.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 12 arvostelua