BOCUSE D'OR - KOKKAA KUIN TÄHTIKOKKI

BOCUSE D'OR - KOKKAA KUIN TÄHTIKOKKI

Päivitetty 14.3.2024

Bocuse d'Or on maailman arvostetuin kansainvälinen ruoanlaittokilpailu, jossa kisataan ranskalaisen keittotaidon maailmanmestaruudesta kahden vuoden välein.

Bocuse d'Or on maailman arvostetuin kansainvälinen ruoanlaittokilpailu

Suomen joukkue on osallistunut maailman arvostetuimpaan Bocuse d´Or ruoanlaittokilpailuun vuodesta 1991 lähtien. Suomi on ollut kisassa parhaimmillaan sijalla 4.

Kilpailun myötä suomalaisten huippukokkien ammattitaito kehittyy maailmanluokan tasolle. Tämä luo kiinnostusta ja siten työpaikkoja ravintola-alalle ja kasvattaa Suomen kiinnostusta ruokamatkailumaana.

Tämä tarkoittaa meille tavallisille ihmisille entistä elämyksellisempiä ravintolakokemuksia, joista voimme nauttia itse tai ottaa myös oppia kotikeittiöihimme.

K-ryhmä on Bocuse d'Or kilpailun ylpeä pääyhteistyökumppani Suomessa

Suomalaisen ruokakulttuurin kehittäminen on meille tärkeää. Haluamme mahdollistaa Suomen Bocuse d´Or kilpailujoukkueelle täysipainoisen harjoittelu- ja menestymismahdollisuuden Bocuse d´Or -kilpailussa. Kasvattamalla Bocuse d´Orin tunnettuutta ja ilmiöittämällä tapahtuman Suomessa luomme kiinnostavuutta ravintola-alan työpaikkoja kohtaan. Menestyminen maailman parhaiden kokkien kilpailussa kasvattaa alan arvostusta ja mahdollistaa ruokamatkailun kasvun Suomessa. Osana yhteistyötä Kesko on rakentanut Bocuse d’Or -kumppaniverkoston korkealaatuisen ruoan ympärille.

TÄHTIKOKKIEN BOCUSE D'OR TOP100 KOKKAUSBIISIT

Kannustuskuva 680x300

Bocuse d'Or, maailman vaikein kokkikilpailu, on viiden ja puolen tunnin painekattila, josta ei ääntä puutu. Kilpailun aikana eri maiden osallistujia kannustetaan vimmatusti - sali on täynnä musiikkia, liehuvia lippuja, huutoja, rummutusta sekä torvien törähtelyä. Siksi kilpailuun valmistautuva tiimi treenaa ennalta myös tätä äänimaisemaa soittaen musiikkia treenien aikana. Olemmekin luoneet listan, johon Bocuse d'Or kilpailuun osallistuneet kokit valitsivat ne kappaleet, joilla he yltävät huippusuorituksiin. Lisäksi Radio Rockin kuuntelijat saivat äänestää mukaan omat kokkausbiisinsä. Syntyi lista, jota voimme luukuttaa keittiöissä kautta maan!

Spotify – Tähtikokkien Bocuse d`Or TOP100 kokkausbiisit

Lue lisää Bocuse d'Or -kilpailuista ja virittäydy kisatunnelmaan