Saaristolaisleipä ja savukala – hurmaava parivaljakko
Julkaistu 25.1.2018Saaristolaisleipä on suolaisen sillin ja savukalan täydellinen makupari.
Taivaallinen yhdistelmä
Sopivasti makea Pirkka Parhaat saaristolaisleipä sopii erinomaisen hyvin suolaisten sillien, tuhtien savukalojen sekä herkullisten kalakeittojen seuralaiseksi. Perinteisesti Varsinais-Suomen herkkuna tunnettua saaristolaisleipää on opittu arvostamaan kautta Suomen, etenkin kalaruokien kera nautittuna. Saaristolaisleipä säilyy pitkään ja onkin siten erinomaisen hyvä valinta myös mökkireissujen eväsleiväksi.
Laita leipoen tai osta valmiina
Maistuva saaristolaisleipä syntyy pienellä vaivalla kotikeittiössä. Jos et kuitenkaan ole synnynnäinen jauhopeukalo, voit kääntyä K-ruokakauppiaasi puoleen ja ostaa valmiin, perinteikkäästi vuokaan leivotun Pirkka saaristolaisleivän.