• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Suolaiset cake pops -voileipäkakkutikkarit

Suolaiset cakepopsit eli voileipäkakkutikkarit tehdään leivästä, lohesta ja tuorejuustosta. Koristelussa vain mielikuvitus on rajana.
Suolaiset cake pops -voileipäkakkutikkarit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 50 kpl
  • yli 60 min
  • 20 kcal / annos (10g)

Ainekset

50 kpl

Koristeeksi

    • saaristolaisleipää
    • tilliä
    • ruohosipulia
    • sitruunan raastettua kuorta
    • emmentaljuustoa

Lisäksi

    • cocktailtikkuja

Valmistus

yli 60 min
  1. Jos haluat cakepopseista hieman makeat, valitse saaristolaisleipä. Jos pidät enemmän ruisleivän mausta, valitse ruispalat. 2. Hienonna leipä monitoimikoneessa leikkuuterällä muruiksi. Siirrä murut kulhoon, lisää maito ja anna kostua.
  2. Hienonna kylmäsavulohi veitsellä. Sekoita kylmäsavulohi, tuorejuusto, tilli ja hienonnetut kaprikset leipämurujen joukkoon. (Älä käytä monitoimikonetta enää, ettei seoksesta tule liian tasaista.)
  3. Valmistele haluamasi koristeet. Hienonna muutama viipale saaristolaisleipää muruiksi monitoimikoneella. Hienonna tilli ja ruohosipuli, Raasta sitruunasta kuori. Raasta juusto. Pane koristeainekset pieniin kulhoihin.
  4. Pyörittele leipä-kalaseoksesta pieniä palloja. Pyöritä pallot koristeissa, esimerkiksi saaristolaisleipämuruissa, saaristolaisleipämuru-ruohosipuliseoksessa, tilli-sitruunankuoriseoksessa tai juustoraaste-sitruunakuoriseoksessa. Pistele pallot tikkuihin.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 10g100 g

  • 20 kcal79 kJ
  • Proteiinia1 g
  • Hiilihydraatteja2 g
  • Rasvaa1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 9 arvostelua