Kevyesti grillistä -grillimenu

Kevyesti grillistä -grillimenu

Grilliruoan ei tarvitse aina olla rasvaista ollakseen hyvää. Grillaa sesongin parhaista kasviksista kesäkeitto ja nauti pullakahvit grillissä valmistetulla pullalla.

K-Supermarket

Kokkaa koko päivän ateriat grillissä!

Kokkaa rohkeudella ja laajenna kesän ruokareviirisi uusiin ulottuvuuksiin. Nyt pidetään grilli kuumana koko päivä ja grillataan kaikki päivän ruoat grillissä!

Aamupala: Grillattu avokadoleipä

Grillattu avokadoleipä on kesäaamujen herkkuleipä, jonka viimeistelee marinoidut kirsikkatomaatit ja fetamuru.

Avokadoleipä grillissä

Lounas: Kesäkeitto grillatuista kasviksista

Kesäkeittoa sesongin tuoreimmista kasviksista? Kyllä! Grillaa sesongin parhaat kasvikset ja sujauta ne keittoon, joka saa täyteläisyytensä koskenlaskijasta. Kesäkeiton kaverina maistuu tietenkin tuore grillissä grillattu ruisleipä voinokareen kera.

Kesäkeitto grillatuista kasviksista 2019. muokattava

Päiväkahvit: Mustikkapullaa grillissä

Päiväkahvin kruunaa ihanan pehmoinen pulla. Tänä kesänä kahvin kaveriksi grillataan mustikkaista bostonpullaa, joka valmistetaan suureen suosioon nousseesta valmiista Pirkan gluteenittomasta pullataikinasta. Tuoreet mustikat takaavat pullan kesäisen maun. Tarjoile pulla lämpimänä.

mustikkapulla grillissä grillaus 2019.

Päivällinen: Grillattu kana-caesarsalaatti

Helppo ja nopea grillattu kana-caesarsalaatti on alle puolessa tunnissa valmistuva rapea salaatti, joka ei jätä syöjäänsä kylmäksi. Salaatti viimeistellään caesarkatikkeella, pekonimurulla ja parmesaanilla.

K-Supermarket grillattu kana-caesarsalaatti. Grillaus 2019.