Saa herkutella -grillimenu

Saa herkutella -grillimenu

Päivitetty 5.11.2019

Tämä grillimenu on loistava viikonlopun grillaukseen! Huolet pois, grilli kuumaksi ja burgerit tulille! Tästä menusta ei jää nälkä.

K-Supermarket

Kokkaa koko päivän ateriat grillissä!

Kokkaa rohkeudella ja laajenna kesän ruokareviirisi uusiin ulottuvuuksiin. Nyt pidetään grilli kuumana koko päivä ja grillataan kaikki päivän ruoat grillissä!

Aamupala: Ranskalainen kirsikka-pannukakku

Kukapa ei haluaisi aloittaa päiväänsä ranskalaisilla kirsikka-pannukakuilla eli clafoutiksella? Kesäiset pikkupannarit nautitaan tuoreiden kirsikoiden kera.

KSM kirsikkapannukakut grillissä grillaus 2019

Lounas: Smoky peppersteak burger

Smoky peppersteak burger on tuhti pekonilla täytetty burgeri, jossa on raaka-aineita juuri sopivasti eikä liikaa. Savuinen pippuripihvihampurilainen on makua täynnä.

K-Supermarket Smoky Peppersteak Burger grillaus 2019

Päiväkahvit: Suklaakeksit grillissä ja keksijäätelöt

Mikään ei ole parempaa kuin dipata suklaahippukeksejä kahviin, eikö? Nyt viedään suklaakeksien valmistus uudelle tasolle: Suklaakeksit valmistetaan uunin sijaan grillissä, jonka jälkeen keksien väli täytetään supersuositulla Ben & Jerry's Cookie Dough jäätelöllä! Näin syntyy päiväkahvien todellinen kunkku: keksijäätelöt eli jäätelöhampurilaiset.

K-Supermarket keksijäätelö grillissä

Päivällinen: Possunvartaat ja grillattu kaali

Päivän herkuttelun kruunaa Hoisin-kastikkeella marinoitu possu, joka grillataan nopeasti meheväksi grilllissä. Lisukkeena toimii isoina lohkoina grillattu varhaiskaali.

Porsasta ja varhaiskaalia grillistä... grillaus 2019.