Possuvartaat ja grillattu kaaliReseptin teki kumppani

Possuvartaat ja grillattu kaali

Marinoi possun fileepihvit Hoisin-kastikkeessa, laita vartaisiin ja grillaa meheviksi. Tarjoa isoina lohkoina grillattu varhaiskaali possuvartaiden lisäkkeenä.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 3pkt(à 4 kpl/460 g)Snellman Maatiaispossun fileepihviä
    • n. 400gvarhaiskaalia
    • 3rklrypsiöljyä
    • ripaussuolaa

Lisäksi

    • kevätsipulia koristeluun
    • puisia tai metallisia varrastikkuja

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita fileepihvit ja Hoisin-kastike. Marinoi kylmässä kelmun alla tai pussissa 1-2 tuntia. Nosta lihat huoneenlämpöön ½ tuntia ennen grillausta.
  2. Pujota fileet vartaisiin, 3 fileetä/varras. Leikkaa varhaiskaalista 4 reilua lohkoa, sivele leikkuupinnoille rypsiöljyä ja lisää pinnoille ripaus suolaa.
  3. Grillaa vartaita ja kaalilohkoja kovalla lämmöllä noin 4 minuuttia. Käännä vartaat ja kaalit, sivele fileiden pintaan vielä Hoisin-kastiketta. Jatka grillausta vielä noin 4 minuuttia kunnes pinnoissa on hyvä väri ja fileet ovat kypsiä. Anna lihojen levätä pari minuuttia ennen tarjoamista.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua