Possuvartaat ja grillattu kaali
Marinoi possun fileepihvit Hoisin-kastikkeessa, laita vartaisiin ja grillaa meheviksi. Tarjoa isoina lohkoina grillattu varhaiskaali possuvartaiden lisäkkeenä.
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 3pkt(à 4 kpl/460 g)Snellman Maatiaispossun fileepihviä
- 1 1/2dlPirkka Hoisin-kastiketta
- n. 400gvarhaiskaalia
- 3rklrypsiöljyä
- ripaussuolaa
Lisäksi
- kevätsipulia koristeluun
- puisia tai metallisia varrastikkuja
Valmistus
alle 30 min- Sekoita fileepihvit ja Hoisin-kastike. Marinoi kylmässä kelmun alla tai pussissa 1-2 tuntia. Nosta lihat huoneenlämpöön ½ tuntia ennen grillausta.
- Pujota fileet vartaisiin, 3 fileetä/varras. Leikkaa varhaiskaalista 4 reilua lohkoa, sivele leikkuupinnoille rypsiöljyä ja lisää pinnoille ripaus suolaa.
- Grillaa vartaita ja kaalilohkoja kovalla lämmöllä noin 4 minuuttia. Käännä vartaat ja kaalit, sivele fileiden pintaan vielä Hoisin-kastiketta. Jatka grillausta vielä noin 4 minuuttia kunnes pinnoissa on hyvä väri ja fileet ovat kypsiä. Anna lihojen levätä pari minuuttia ennen tarjoamista.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Hyvää vi