Lasten kanssa
5 x välipala koululaiselle

5 x välipala koululaiselle

Koulusta saapuu nälkäinen koululainen, jolla olisi vielä läksyjen teko edessä. Katso vinkkimme koululaisen välipaloihin, joista saa reilusti puhtia loppuillan aktiviteetteihin!

1. Mangojuoma

Viileä ja vikkelä välipala syntyy valmiista mangososeesta ja jogurtista. Säästyt jopa tehosekoittimen pesulta, sillä sitä et tämän juoman valmistamiseen tarvitse.

mangojuoma

2. Uunimunakas

Uunimunakkaasta saat välipalaa useammalle päivälle! Voit hyvin hyödyntää jääkaapin aarteet munakkaan tekoon, esimerkiksi juustopalojen loput tai makkarat käyvät hyvin uunimunakkaan tuhdistajiksi.

image

3. Aamiaismuffinit

Ota koululainen mukaan leipomispuuhiin ja varatkaa näitä kuitupitoisia muffineja viikon varrelle välipaloiksi. Maistuvat myös töistä palailevalle nälkäiselle aikuiselle mainiosti.

aamiaismuffinit

4. Omenagranolaa ja jogurttia

Itse tehty granola päihittää maussa ja terveellisyydessä valmiit seokset. Jogurtista tai rahkasta tulee heti paljon kokonaisvaltaisempi välipala kun siihen sujauttaa annoksen rouskuvaa granolaa.

image

5. Kasviswrapit

Wrappausta vaille valmis välipala tulee apuun kun koulun jälkeen nälkä kurnii. Mozzarellaviipaleet sipaistaan pestolla ja lisämakua antavat maustettu tuorejuusto sekä tomaatti.

Wraps vaaka-2