• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Lihapasteijat

Lihapasteijat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 30 - 60 min
  • 250 kcal / 100 g

Ainekset

Voiteluun ja koristeluun

    • munaa
    • pippureita

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota taikinalevyt sulamaan.
  2. Ruskista jauheliha ja sipulit kevyesti öljyssä paistinpannussa. Raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Sekoita kulhossa jauhelihasipulin joukkoon porkkanaraaste, rakuuna, suola ja muna.
  3. Ota taikinalevyistä pyöreällä muotilla tai juomalasilla kiekkoja. Jaa täyte tasan ympyröille. Ummista napakasti haarukalla painelemalla. Jätä saumakohta alapuolelle.
  4. Leikkaa ylimääräisestä taikinasta ohuet suikaleet hiiripasteijoille hänniksi. Paina suikaleet tiukasti kiinni oikeaan kohtaan. Paina pippurit silmiksi. Voitele pasteijat munalla.
  5. Paista 225 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 15 minuuttia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 250 kcal1 050 kJ
  • Proteiinia8,53 g
  • Hiilihydraatteja17,7 g
  • Rasvaa16,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille