• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Katkarapusalaatti uuniperunoille

Katkarapusalaatti uuniperunoille
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 30 min
  • 93,3 kcal / 100 g

Ainekset

    • 200gkatkarapuja (pakaste)
    • 150gtuoretta kurkkua
    • 1(200 g)kookas pihvitomaatti
    • 1/2purjoa

Kastike

    • 1/2tlk(1 dl)kermaviiliä
    • 1/2dlmajoneesia
    • 1/2dlchiliketsuppia
    • 1dltillisilppua
    • 1/4tlsuolaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Valuta sulaneet katkaravut kuiviksi talouspaperin päällä. Leikkaa kurkku ja kiinteä tomaatti viipaleiksi ja edelleen pieniksi kuutioiksi. Suikaloi purjo ja hienonna se aivan silpuksi.
  2. Sekoita kastiketta varten kermaviili, majoneesi ja chiliketsuppi. Lisää tillisilppu ja hiukan suolaa, sekoita salaattiainesten kanssa sekaisin. Tarjoa uuniperunan täytteenä. Katkarapusalaatti sopii myös alkusalaatiksi.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 93,3 kcal390 kJ
  • Proteiinia4,69 g
  • Hiilihydraatteja3,3 g
  • Rasvaa6,79 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille