• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Grillatut perunat ja katkarapu-pestojogurttiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Grillatut perunat ja katkarapu-pestojogurtti

Ihanat uudet perunat uudessa muodossaan saavat grillattuna kaverikseen raikkaan pestojogurtin. Noin 2,5€/annos.

  • 4-5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 263 kcal / annos (275g)

Ainekset

4-5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä perunat.
  2. Litistä perunat kuorineen kämmenellä. Paista perunoita rasvassa muurikassa n. 2 minuuttia/puoli, kunnes perunat saavat rapean pinnan. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta ne. Sekoita jogurtin joukkoon pesto ja katkaravut. Mausta pippurilla. Tarjoa grillattujen perunoiden ja katkarapukastikkeen kanssa vihreää salaattia.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit myös paistaa perunoihin grilliraidat parilapannulla. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 275g100 g

  • 263 kcal1 100 kJ
  • Proteiinia13,8 g
  • Hiilihydraatteja23,6 g
  • Rasvaa12,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 30 arvostelua
  • annikki12.6.2017

    on niin hyvää ettei sanotuksi saa.

  • Keskikesän grillailija15.7.2016

    Vaatii kyllä hieman varovaisuutta tuo perunoiden litistäminen tai muuten tulee vain perunanpaloja grillattavaksi :) Muuten oikein hyvä resepti - ja perunat on helppo yhdistää muidenkin ruokien kanssa.