Oman kylän kauppiaat

Oman kylän kauppiaat

Päivitetty 28.9.2020

Oman kylän tai korttelin kauppa on sekä alueensa näköinen, mutta myös kauppiaan persoona saa näkyä. Lue uusin kauppiaan kertomus, millaisia ovat ne oman kylän kauppiaat.

K-Market-logo-680x50

Oman kylän kauppias hurraa kylänsä puolesta ja välittää siitä suurella sydämellä. Onhan se oma kylä maailman paras paikka elää. K-Marketit ovat erilaisia ja niin ovat tarinat kauppiaselämän takana. Annamme viikoittain kauppiaidemme kertoa tarinaansa.

Tunnistatko oman alueesi kaupan?

K-Market Pyynikinkulman kauppias Nina Hannonen:

"Olemme auki aamuseitsemästä iltakymmeneen ja huomattava osa asiakkaista koostuu lounaan hakijoista. Paljon käy remontteja työkseen tekeviä ihmisiä, ensimmäiset jo yhdeksän aikaan. Myös kaupan kanssa samassa talossa toimiva vanhainkoti työllistää kolmivuoroa tekeviä, jotka hakevat lounasta hyvinkin eri aikaan. Aamut alkavat paistopistetuotteiden paistamiselle ja tavoitteena on, että kaikki tuotteet ovat valmiina asiakkaille jo vähän seitsemän jälkeen. Näin saadaan heti aamusta tarjottavaa aikaiseen aamuun."

Talonmiehet asukkaiden apuna

"Ympärillä olevissa useissa taloissa on talonmiehiä, jotka tuovat talon asukkaiden tilauksia meille kaupalle. Kerään asukkaiden listan mukaan ostokset ja talonmies kuljettaa ne asukkaille. Ilo olla osana auttamassa."

KM Pyynikinkulma 680 x 300

Lähellä tuotettua monipuolisesti

"Poikain Parhaiden tuotteita löytyy valikoimasta useampaa erilaista. Tällä hetkellä kaupalta on saatavilla limpsoja, jääteetä, kahvia, teetä ja hilloa. Lisäksi on kuivattuja marjoja ja hedelmiä. lähiruokaa kaikki ihan läheltä. Juomapuolta tulee usealta paikalliselta Pyynikin käsityöläispanimolta ja Pirkanmaan paahtimolta. Leipää saamme Leipomo Jyvästä, käsin leivottuna ja toimitettuna. Niin kauniita, että kyllä kehtaa viedä tuomisiksi tai lahjaksi."

Lähiravintolan kanssa kimpassa

"Läheisen Pancho Villa -ravintolan kanssa teemme yhteistyötä lounastajien iloksi. Ravintolassa tehdään meille annoksia, jotka tuodaan mahdollisimman aikaisin palvelemaan ensimmäisiä lounasasiakkaita. Lisäksi muualta saamme esimerkiksi salaatteja ja wrapeja valikoimiin, osa jo edellisiltana aamua varten."

KM Pyynikinkulma 2 680 x 300

Tervetuloa Tampereelle!

*Oma kylä voi olla pieni tai suuri, tai vaikka saari. Kortteli, kadunpätkä taikka maantien mutka. Keskellä kuhinaa tai metsien huminaa. Liikenteen pauhussa tai ihan omassa rauhassa. Lähellä tai kaukana kaikesta, on parasta, kun kaikki tärkeimmät saa samasta paikasta, oman kylän kaupasta. Kävellen tai pyörällä, koiralenkillä vikkelään tai skuutilla sukkelaan. Tervetuloa oman kylän tunnelmaan. *