Mustamakkara-hotdog
Mustamakkara maistuu myös hodarin välissä. Kokeile myös itse tehtyjä hotdog-sämpylöitä. Noin 1,50€/annos.
- 4 kpl
- alle 30 min
Ainekset
4 kpl
- 1pkt(n. 400 g)Pirkka mustamakkaraa
- 1(100 g)punasipuli
- 1/2rklöljyä
- 1pkt(240 g)Pirkka hot dog -sämpylöitä
- n. 1dlPirkka puolukkahilloa
- 2kevätsipulin vartta hienonnettuna
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa mustamakkara neljään osaan. Kuumenna makkarat pannulla rasvassa, kunnes saat niihin hieman rapean paistopinnan.
- Kuori ja suikaloi sipuli. Lisää sipulit pannulle ja kuullota ne pehmeiksi. Nosta makkarat ja sipulit pois pannulta. Kuumenna myös halkaistut sämpylät pannulla.
- Levitä sämpylän pohjan päälle ranskankermaa (noin 1 rkl). Lisää makkara, punasipulia, puolukkahilloa sekä hienonnettua kevätsipulia. Tarjoa mustamakkarahodarit heti.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi