Jäätelöreseptit herkkusuille

Jäätelöreseptit herkkusuille

Päivitetty 20.5.2019

Kesän maku on helppo nostaa kielelle itsetehdyllä jäätelöllä tai jäätelöannoksella - myös muulloinkin kuin kesäaikaan. Jäätelöideamme soveltuvat jälkiruoaksi, äkilliseen makean nälkään, vaativampaan herkutteluun ja vaikka lastenjuhlien ykköstarjottavaksi. Kokeile ja ihastu!

Tee itse alusta alkaen

Jäätelön tekeminen on mukavaa puuhaa, ja vaikka jäädyttäminen vaatii aikaa, odotus kyllä ehdottomasti palkitaan! Meillä on monipuolisesti jäätelöreseptejä - voit valmistaa jäätelön kermaan, kondenstoituun maitoon, kookoskermaan ja vaikkapa jogurttiin.

Täyteläisen kermainen, itse tehty jäätelö sisältää aitoa vaniljaa tuoden vanhanajanvaniljajäätelön maun mieleen! Tiesitko, että monipuolinen avokado sopii myös jäätelöön? Vihreä väri houkuttelee tempaisemaan tekoon minttu-avokadojäätelön, ja tähän reseptiin et edes tarvitse jäätelökonetta! Jos et malta odottaa useampien tuntien jäädyttelyä, jogurttista valmistettava nopea mansikkajäätelö on pirtsakka valinta. Kookoskermasta valmistettu, kookos-melonijäätelö sopii myös vegaanille.

Näyttävät annokset valmisjäätelöstä

Hae lähimmästä K-ruokakaupastasi jäätelösuosikkiasi ja valmista näyttävät överivohveliwrapit, jotka vievät makeannälän takuuvarmasti! Lastenjuhlien suosikkiin, kirahvi-jäätelökääretorttuun kätkeytyy appelsiininmakuista jäätelöä. Leikkisät, mansikkaiset jäätelömelonin viipaleet hurmaavat paitsi maullaan, myös nerokkaalla esillepanollaan.