
Vappubrunssi
Päivitetty 28.2.2025Kevään riemukkain juhla vappu saa arvoisensa startin herkullisella brunssilla! Brunssilla maistuvat kekseliäät pikkusuolaiset ja makeat suupalat. Katso alta, miten kokoat vappupäivän parhaan brunssin, jota muistellaan ilolla vielä pitkään.
Kutsu kaverit kylään ja kootkaa yhdessä vappubrunssi, jonka voitte myös aurinkoisen kevätpäivän salliessa napata ulos mukaan vappupiknikin tyyliin. Vappubrunssimenu kannattaa suunnitella ja rakentaa rennosti ja samalla hauskaa pitäen. Kevään värikkäimmässä juhlassa myös ruokapöydässä saa näkyä värit!
Vappubrunssin pikkusuolaiset
Suolaiset pikkunaposteltavat tuovat vappubrunssiin ripauksen juhlallisuutta. Tarjoa herkullisia suupaloja tai hieman isompia naposteltavia. Värikäs ja maittava valikoima pikkusuolaisia juhlistaa vappua parhaalla mahdollisella tavalla!
Raikkaat salaatit vappuun
Vappubrunssilla kannattaa herkutella tuoreilla salaateilla! Kevään raikkaus maistuu parhaimmillaan salaateissa, jotka täydentävät vappubrunssin muita suolaisia herkkuja. Ota käyttöön kauden ihanat kasvikset ja tuo salaatteihin erilaisilla kastikkeilla rohkeasti mukaan makua. Ruokaisammaksi salaatit saat lisäämällä joukkoon esimerkiksi kalaa, kanaa tai juustoa.
Suolaiset piirakat vappubrunssille
Vappubrunssin kruunaavat herkulliset suolaiset piirakat, joilla taltutat suuremmankin nälän! Piirakat ovat helppo ja herkullinen tapa täydentää vapun brunssipöytää, mutta saat ne myös kätevästi pakattua mukaan piknikille. Hyödynnä suolaisiin piirakoihin sesongin maukkaita raaka-aineita ja ihastuta brunssivieraasi!
Pientä makeaa naposteltavaa vappubrunssille
Vappubrunssin makeat herkut ilahduttavat takuulla jokaista herkuttelijaa. Tarjoa perinteisiä vappumakeita, kuten munkkeja, tai valmista vuoassa helposti piknikille vietäviä makeita piirakoita ja muita jälkkäreitä. Makeat naposteltavat viimeistelevät ihanan vappubrunssin!
Vappubrunssijuomat
Vappubrunssin viimeistelee raikas vappujuoma! Valitse maljaksi perinteinen sima tai valmista kokonainen booli tarjoiltavaksi. Lisää juomien joukkoon hedelmiä ja marjoja lisäämään juotaviin makua.