Vappubrunssi

Vappubrunssi

Päivitetty 24.2.2023

Kevään riemukkain juhla vappu saa arvoisensa startin herkullisella brunssilla! Näin kokoat vappupäivän parhaan brunssin, jota muistellaan ilolla vielä vuosienkin päästä.

Kutsu kaverit kylään ja kootkaa yhdessä vappubrunssi, jonka voitte myös aurinkoisen kevätpäivän salliessa napata ulos mukaan vappupiknikin tyyliin. Vappubrunssimenu kannattaa suunnitella ja rakentaa rennosti, mutta samalla hauskaa pitäen.

Suolaista purtavaa brunssille

Hyvä brunssi pitää sisällään sekä suolaisia että makeita herkkuja. Suolaisilla piirakoilla, herkullisilla salaateilla ja muilla pikkusuolaisilla taltutat suuremmankin nälän.

SUOLAISET PIIRAKAT:

SALAATIT:

PIKKUSUOLAISET:

Kurkkusushivene (680x300) Kuvassa: Kurkkusushivene

Pientä makeaa naposteltavaa

Perinteisten vappuherkkujen munkkien ja tippaleipien lisäksi brunssipöytä voi notkua myös muista makeista herkuista. Marjat ja hedelmät maistuvat usein brunsseilla ja niistä saatkin koottua helposti vaikkapa värikkäitä vartaita!

MUNKIT:

TIPPALEIPÄ, DONITSIT & CHURROT:

MUITA MAKEITA HERKKUJA:

Suklaapiirakka marjoilla (680x300) Kuvassa: Suklaapiirakka marjoilla

Vappubrunssijuomat

Viimeistele brunssi juhlajuomilla. Jos siman tekeillelaitto on unohtunut, voit kokeilla viimehetken paniikkisimaa tai tarjoilla tuttua Pirkka Parhaat simaa. Myös erilaiset raikkaat mocktailit toimivat takuuvarmana juhlatunnelman luojana!

SIMA & MOCKTAILIT:

Pinkki mocktail 2020 (680 x 298) Kuvassa: Pinkki mocktail

Ainekset vapun herkkubrunssiin kätevästi myös verkkokaupasta!