K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Vappubrunssi

Vappubrunssi

Kevään riemukkain juhla saa arvoisensa startin herkullisella brunssilla! Näin kokoat vappupäivän parhaan brunssin, jota muistellaan ilolla vielä vuosienkin päästä.

Kutsu kaverit kylään ja kootkaa yhdessä vappubrunssi, jonka voitte myös aurinkoisen kevätpäivän salliessa napata ulos mukaan vappupiknikin tyyliin. Vappubrunssimenu kannattaa suunnitella ja rakentaa rennosti, mutta samalla hauskaa pitäen.

Suolaista purtavaa brunssille

Hyvä brunssi pitää sisällään sekä suolaisia että makeita herkkuja. Suolaisilla piirakoilla, herkullisilla salaateilla ja muilla pikkusuolaisilla taltutat suurenmankin nälän.

SUOLAISET PIIRAKAT:

SALAATIT:

PIKKUSUOLAISET:

Antipastolautanen kuvitus Kuvassa: Antipastolautanen

Pientä makeaa naposteltavaa

Perinteisten vappuherkkujen - munkkien ja tippaleipien lisäksi brunssipöytä voi notkua myös muista makeista herkuista. Marjat ja hedelmät maistuvat usein brunsseilla ja niistä saatkin koottua helposti vaikkapa värikkäitä vartaita!

MUNKIT:

TIPPALEIPÄ, DONITSIT & CHURROT:

MUITA MAKEITA HERKKUJA;

Churros 2022 kuvitus Kuvassa: Churrot

Vappubrunssijuomat

Viimeistele brunssi juhlajuomilla. Jos siman tekeillelaitto on unohtunut, voit kokeilla viimehetken paniikkisimaa tai tarjoilla tuttua Pirkka Parhaat simaa. Mocktailit toimivat takuuvarmana juhlatunnelman luojana!

SIMA & MOCKTAILIT:

Kruoka roseesangria 680 x 350 Kuvassa: Roseesangria