Vappu
Parhaat vappuviinit 2020

Parhaat vappuviinit 2020

Mitä viiniä piknikille, seurustelun lomaan tai grilliruokien kaveriksi vappuna? Viiniposti kokosi yhteen vappupöydän viinivinkit jokaisen makuun.

Vappuna järjestetään piknikkejä, brunsseja ja lounaita usein suuremman seurueen voimin. Ruokana nautitaan monenlaisia herkkuja kuten grilliruokaa, pientä naposteltavaa, mansikoita ja muita makeita herkkuja.

Pöydät notkuvat herkuista, jos toisista, makumaailmoiltaan erilaisista ruoista. Vappuherkkujen kylkeen tuleekin valita monikäyttöisiä viinejä, jotka eivät riitele antimien erilaisten makujen kanssa. Viiniposti helpotti vapun viinivalintaa keräämällä yhteen kaksi helppoa hanapakkausviiniä ja kaksi kierrekorkillista viiniä.

Hanapakkaukset sopivat loistavasti tilanteeseen kuin tilanteeseen. Hanapakkaus ei kolise, siitä riittää useammalle ja avattuna se säilyy jääkaapissa jopa 2-3 viikkoa. Jos suuremmalle pakkauskoolle ei kuitenkaan ole tarvetta, Viiniposti vinkkasi myös kätevät kierrekorkilliset pullot vappuun. Ei huolta siis jäikö korkinavaaja kotiin!

Smart Dog Syrah Trincadeira

Hauskassa hanapakkauksessa muhevan pehmeää punaviiniä grilliruokien kaveriksi! Keskitäyteläinen ja aromikas viini Portugalista omaa hyvän hedelmäisyyden ja on ihanan tummasävytteinen. Tämä viini sopii erinomaisesti lihaisille grilliruoille ja on loistava punaviinivalinta vappuantimien kylkeen. Kätevästä hanapakkauksesta riittää myös useammalle!

33,99 €/3.0l

Lue lisää: Smart Dog Syrah Trincadeira

vappuviinit smartdogsyrah 680x300

Kendermanns Grauburgunder Dry

Kuiva, keveän kukkainen valkoviini Saksan Pfalzin aurinkoisilta rinteiltä. Hedelmäinen, mutta tasapainoisen hapokas viini on kelpo seurusteluviini, mutta sopii hyvin keveille kasvis- ja kalaruoille kestäen myös hieman mausteisuutta. Pakkauskoko on oivallinen monikäyttöiselle viinille, joka sopii vaikkapa vapun tarjoilupöytään suurellekin joukolle, ja säilyy suljentatyyppinsä ansiosta useita viikkoja.

34,98 €/3.0l

Lue lisää: Kendermanns Grauburgunder Dry

vappuviinit grauburgunder 680x300

Kendermanns Marienglöckhen Liebfraumilch

Lempeä saksalainen viini sisältää rypäleiden luonnollista makeutta - oivallinen seurusteluviini hyvin viilennettynä! Makeutensa ja matalan alkoholiprosenttinsa ansiosta viini on mitä oivallisin kumppani rohkeasti maustetuille ruoille. Sopusuhtainen kokonaisuus sinulle, joka haet hieman makeutta viiniltä.

7,18 €/0.75l

Lue lisää: Kendermanns Marienglöckhen Liebfraumilch

vappuviinit liebfraumilch 680x300

Black Tower Classic Riesling

Kenties oletkin kuivemman valkoviinin ystävä? Tällöin kaveriksi kannattaa valita moniottelijanakin tunnettu riesling – eritoten saksalaisella ammattitaidolla valmistettu Black Tower Classic Riesling. Riesling on aina varma valinta erilaisia makuja sisältävien ruokien kanssa. Tämä Suomen suosituimmalta saksalaiselta viinitalolta tuleva riesling omaa erinomaisen hintalaatusuhteen! Harmonisen puolikuiva ja mutkaton valkoviini, jonka raikas hapokkuus ja aromikkuus myötäilevät vappupöydän monia makuja.

9,98 €/0.75l

Lue lisää: Black Tower Classic Riesling

vappuviinit blacktowercalssic 680x300

Kendermanns Organic

Kasvisruokien kanssa sopii yhteen esimerkiksi lempeän hapokas, kevyt mutta herkän aromikas saksalainen luomuvalkoviini. Vegaaninen Kendermanns Organic -valkoviini sopii nautittavaksi niin kasvisruokien, salaattien kuin aasialaisen keittiön antimien kanssa. Loistokumppani myös vapun kevyiden kalaruokien kanssa!

10,50 €/0,75l

Lue lisää: Kendermanns Organic

kendermanns organic 680x300