Parhaat vappuviinit 2021

Parhaat vappuviinit 2021

Mitä viiniä piknikille, seurustelun lomaan tai grilliruokien kaveriksi vappuna? Viiniposti kokosi yhteen vappupöydän viinivinkit jokaisen makuun.

Vappuna järjestetään piknikkejä, brunsseja ja lounaita usein suuremman seurueen voimin. Ruokana nautitaan monenlaisia herkkuja kuten grilliruokaa, pientä naposteltavaa, mansikoita ja muita makeita herkkuja.

Pöydät notkuvat herkuista, jos toisista, makumaailmoiltaan erilaisista ruoista. Vappuherkkujen kylkeen tuleekin valita monikäyttöisiä viinejä, jotka eivät riitele antimien erilaisten makujen kanssa. Viiniposti helpotti vapun viinivalintaa keräämällä yhteen kaksi helppoa hanapakkausviiniä ja kaksi kierrekorkillista viiniä.

Hanapakkaukset sopivat loistavasti tilanteeseen kuin tilanteeseen. Hanapakkaus ei kolise, siitä riittää useammalle ja avattuna se säilyy jääkaapissa jopa 2-3 viikkoa. Jos suuremmalle pakkauskoolle ei kuitenkaan ole tarvetta, Viiniposti vinkkasi myös kätevät kierrekorkilliset pullot vappuun. Ei huolta siis jäikö korkinavaaja kotiin!

Black Tower Riesling

Moniottelijanakin tunnettu riesling on aina varma valinta erilaisia makuja sisältävien ruokien kanssa. Tämä Suomen suosituimmalta saksalaiselta viinitalolta tuleva riesling omaa erinomaisen hintalaatusuhteen! Harmonisen puolikuiva ja mutkaton valkoviini, jonka raikas hapokkuus ja aromikkuus myötäilevät vappupöydän monia makuja. Saksa

10,29 €/0.75l | 35.89 €/3.0l vappu viinit 1menu680x340

Lue lisää pullo: Black Tower Riesling Lue lisää hanapakkaus: Black Tower Riesling

Tommasi Valpolicella

Maineikkaalta Valpolicellan tuottajalta kevyt ja ihanan rustiikkinen viini. Tämä monikäyttöinen ja laadukas italialainen punkku sopii niin pastoille, pizzoille, juustoille kuin haudutetuille liharuoillekin. Täydellinen yleisviini vapun monille herkuille! Italia

13,59 €/0.75l | 39,98 €/3.0l

Lue lisää pullo: Tommasi Valpolicella Lue lisää hanapakkaus: Tommasi Valpolicella

vappu viinit 2menu tommasi680x340