Parhaat vappuviinit

Parhaat vappuviinit

Päivitetty 27.9.2023

Mitä viiniä piknikille, seurustelun lomaan tai grilliruokien kaveriksi vappuna? Viiniposti vinkkasi kaksi takuuvarmaa viiniä: yhden punaviinin ja yhden valkoviinin, joista on valittavana kaksi eri pakkauskokoa tarpeen mukaan.

Vappuna järjestetään piknikkejä, brunsseja ja lounaita usein suuremman seurueen voimin. Ruokana nautitaan monenlaisia herkkuja kuten perunasalaattia, grilliruokaa, pientä naposteltavaa, munkkeja, mansikoita ja muita ihania vapun makeita herkkuja.

3xvappuherkku 680x300 Katso vapun parhaat reseptit ja ruokaideat täältä >>

Pöydät notkuvat herkuista jos toisista, makumaailmoiltaan erilaisista ruoista. Vappuherkkujen kylkeen tuleekin valita monikäyttöisiä viinejä, jotka eivät riitele antimien erilaisten makujen kanssa. Viinipostin asiantuntijat helpottivat vapun viinivalintoja keräämällä yhteen kaksi helppoa hanapakkausviiniä ja kaksi kierrekorkillista viiniä.

Hanapakkaukset sopivat loistavasti tilanteeseen kuin tilanteeseen. Hanapakkaus ei kolise, siitä riittää useammalle ja avattuna se säilyy jääkaapissa jopa 2-3 viikkoa. Jos suuremmalle pakkauskoolle ei kuitenkaan ole tarvetta, Viiniposti vinkkasi myös kätevät kierrekorkilliset pullot vappuun. Ei huolta siis jäikö korkinavaaja kotiin!

Black Tower Riesling

Moniottelijanakin tunnettu riesling on aina varma valinta erilaisia makuja sisältävien ruokien kanssa. Tämä Suomen suosituimmalta saksalaiselta viinitalolta tuleva riesling omaa erinomaisen hintalaatusuhteen! Harmonisen puolikuiva ja mutkaton valkoviini, jonka raikas hapokkuus ja aromikkuus myötäilevät vappupöydän monia makuja. Saksa

10,78 €/0.75l | 36,98 € / 3.0l

vappu viinit 1menu680x340

Lue lisää pullosta: Black Tower Riesling 0,75l Lue lisää hanapakkauksesta: Black Tower Riesling 3,0l

Tommasi Valpolicella

Maineikkaalta Valpolicellan tuottajalta kevyt ja ihanan rustiikkinen viini. Tämä monikäyttöinen ja laadukas italialainen punkku sopii niin pastoille, pizzoille, juustoille kuin haudutetuille liharuoillekin. Täydellinen yleisviini vapun monille herkuille! Italia

13,95 € / 0.75l | 39,98 € / 3.0l

Lue lisää pullosta: Tommasi Valpolicella 0,75l Lue lisää hanapakkauksesta: Tommasi Valpolicella 3,0l

vappu viinit 2menu tommasi680x340