Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Hanaviinit kesäpöytään x 5

Hanaviinit kesäpöytään x 5

Mitä viiniä piknikille, mökille, illanistujaisiin tai grilliruokien kaveriksi?

Viiniposti kokosi yhteen kesäpöydän viinivinkit jokaiseen makuun, kätevissä hanapakkauksissa. Hanapakkaus ei kolise, siitä riittää useammalle ja avattuna se säilyy jääkaapissa jopa 2-3 viikkoa.

Pikkusuolaisille: Black Tower Rivaner

Suomen suosituimman saksalaisen viinibrändin puolimakea ja kukkaisen hedelmäinen valkoviini on omiaan kesän pikkusuolaisten ruokien kumppanina!

Viinin pyöreys sopii myös tulisia elementtejä sisältävien ruokien kylkeen.

Hinta: 33,29 €/3.0l (11,10 /l)
Lue lisää

BT Rivaner

Kaloille: Tommasi Pinot Grigio

Pohjoisitalialainen trooppisen hedelmäinen, pyöreän suutuntuman omaava pinot grigio! Viini sopii hyvin grillatuille kaloille ja mausteisillekin, mutta kevyille ruoille. Retkievääksi voidaan pakata myös sillivoileipiä tai kylmäsavulohta, salaattia ja muita kevyen kesäisiä pikkusuolaisia.

Suosittelemme kokeilemaan myös aasialaisen, kevyen kalaa ja riisiä sisältävän ruoan kanssa!

Hinta: 37,99 €/3.0l (12,66 /l)
Lue lisää

tommasi-pinot-grigio-2019 kuvitus

Salaatille: Black Tower Riesling

Kesän raikkaille salaateille sopii puhdaspiirteinen ja pirtsakka riesling. Tämä puolikuiva viini on helposti lähestyttävä ja siksi hyvä suurellekin vierasjoukolle tarjottava seurustelujuoma.

Ruokasuositus: Raikkaat ruokaisat salaatit Suomen kesän tuoreilla vihanneksilla tai kala/kanavaihtoehdolla. Toimii myös itämaisten makujen kanssa.

Hinta 35,98 €/3l (11,99 €/l)
Lue lisää

BT Riesling hana

Liharuoille: Tommasi Graticcio Appasionato

Valpolicellan perinteisistä rypäleistä osa on kuivattu amaronen esimerkin mukaisesti. Runsaan kirsikkainen viini on pehmeä ja intensiivinen, minkä vuoksi se onkin omiaan selkeänmakuisten liharuokien ja juustojen kanssa. Keskitanniininen ja miellyttävän hilloinen kokonaisuus ei kuitenkaan välttämättä tarvitse ruokaa.

Ruokasuositus: Selkeänmakuisten liharuokien ja juustojen kanssa.

Hinta: 37,99 €/3l (12,66 /l)

Lue lisää

hanaviini tommasi 680x300

Grilliruoille: Smart Dog Syrah Trincadeira

Konstailematon grilliviini. Keskitäyteläinen ja aromikas punaviini Portugalista, jossa hyvä hedelmäisyys ja hivenen lakritsaa.

Ruokasuositus: Täydellinen viini kesän grilliruoille!

Hinta 34,90 €/3l (11,63 €/l)
Lue lisää

hanaviini smart dog 680x300

Piknikille & salaateille: Black Tower Rosé viinipussi

Suomen suosituimman saksalaisen viiniperheen Black Towerin uusin tulokas saapuu Suomeen viinipussissa! Tämä upean raikas, kuiva ja veden kielelle nostattava roseeviini on eloisa keväinen tuulahdus: hentoa eksoottista hedelmäisyyttä sekä marjaisuutta vadelmien ja mansikoiden muodossa. Roseeviini pariutuu kauniisti kevyiden kanaruokien, merenelävien ja pastojen kanssa. Saksa

Lue lisää

Hinta 19,89 €/1.5l (13,26 €/l)