• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Aikuisten aprikoosikonvehdit

Portviinillä maustetut aprikoosit täytetään mantelimassalla ja maitosuklaakuorrutus kruunaa herkun. Nauti glögin kanssa.
Aikuisten aprikoosikonvehdit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • yli 60 min
  • 337 kcal / 100 g

Ainekset

    • 1ps(250 g)kuivattuja aprikooseja
    • 2dlportviiniä tai konjakkia
    • 150gmantelimassaa
    • 170gmaitosuklaata

Koristeluun

    • strösseleitä

Valmistus

yli 60 min
  1. Keitä aprikooseja muutama minuutti vedessä, jotta ne pehmenevät. Valuta ne siivilässä. Laita aprikoosit astiaan ja kaada portviini tai konjakki päälle. Anna niiden maustua yön yli.
  2. Laita pala mantelimassaa jokaisen aprikoosin sisään. Paloittele suklaa ja sulata se vesihauteessa. Kasta aprikoosit suklaaseen haarukan avulla. Laita ne voipaperille jähmettymään ja koristele strösseleillä.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 337 kcal1 410 kJ
  • Proteiinia5 g
  • Hiilihydraatteja36 g
  • Rasvaa13 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua