• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Andalusialainen kanakeitto

Andalusialainen kanakeitto saa maukkautensa sienistä, pekonista ja kasviksista. Tämäkin resepti vain n. 1,95€/annos*.
Andalusialainen kanakeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 50,4 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pese, kuori ja paloittele porkkanat, sipulit ja perunat. Kuumenna vesi ja murenna siihen kasvisliemikuutiot. Lisää porkkanat, sipulit ja perunat ja keitä noin 15 minuuttia.
  2. Suikaloi pekoni ja puhdista sienet. Halkaise isoimmat sienet. Kuumenna paistinpannu ja ruskista pekonisuikaleet. Siirrä suikaleet kattilaan.
  3. Jätä pekonin rasva pannuun. Ruskista pekonin rasvassa broilerit kahdessa erässä. Ruskista kevyesti pannussa myös sienet. Lisää pannuun tarvittaessa tilkka öljyä.
  4. Lisää keittoon tomaattipyree, broilerit, parsakaalit, sienet, mustapippuri ja timjami. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Tarkista maku. Tarjoa rapean leivän kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 50,4 kcal211 kJ
  • Proteiinia6,08 g
  • Hiilihydraatteja1,96 g
  • Rasvaa1,94 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua