• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broileria peruna-porkkanapedillä

Broileria peruna-porkkanapedillä
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 115 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1kgPirkka perunoita (keltainen pussi)
    • n. 4(n. 250 g)porkkanaa
    • 1/2ps(à 200 g)Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
    • 2tlrakuunaa
    • 1/2lkiehuvaa vettä
    • 1kasvisliemikuutio

Valmistus

yli 60 min
  1. Viipaloi pestyt ja kuoritut perunat sekä porkkanat. Lado ne voideltuun vuokaan. Ripottele väliin sipulikuutiot ja päälle hienonnettua rakuunaa. Peitä pinta broilerin paloilla.
  2. Liuota kasvisliemikuutio kiehuvaan veteen ja kaada kuuma kasvisliemi vuokaan. Kypsennä ruokaa 200 asteessa noin tunti. Voit peittää vuoan kypsymisen loppupuolella alumiinifoliolla, jos broilereiden pinta ruskistuu liikaa. Tarjoa lisäksi raikasta salaattia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 115 kcal480 kJ
  • Proteiinia6,5 g
  • Hiilihydraatteja5,59 g
  • Rasvaa7,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille7