• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broileria ja uunikasviksia

Broileria ja uunikasviksia
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 530 kcal / annos (310g)

Ainekset

4-5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Jos käytät broilerin koipi-reisipaloja, leikkaa ne kahtia. Rintaleikkeet voit käyttää kokonaisina. Levitä broileripalat uunipannulle.
  2. Leikkaa pestyt perunat lohkoiksi ja ja kuoritut porkkanat paksuiksi viipaleiksi. Paloittele parsa- ja kukkaalit kukinnoiksi. Lohko kuorittu sipuli. Mausta öljy suolalla, pippurilla ja Provencen mixillä. Sekoita kasvikset öljyn kanssa ja levitä uunipannulle broileripalojen ympärille.
  3. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla noin 40 minuuttia, kunnes kasvikset ja broileri ovat kypsiä.
  4. Leikkaa pitkittäin halkaistun sitruunan puolikkaat paksuiksi viipaleiksi. Levitä sitruunaviipaleet broileripannulle. Ripottele pinnalle oliivit ja hienonnettu persilja. Tarjoa sinapilla maustetun kermaviilikastikkeen kanssa.

Ravintosisältö perannos 310g100 g

  • 530 kcal2 220 kJ
  • Proteiinia28 g
  • Hiilihydraatteja17 g
  • Rasvaa39 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille15