TattaripizzaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Tattaripizza

Tattaripizzassa on gluteeniton ja hiivaton pizzapohja. Rieskamaisen ohut pohja on reunoilta rapea. Tomaattiset pizzat saavat makua chilistä ja yrttiöljystä. Noin 3,00€/annos*

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta

Taikina

Lisäksi

Yrttiöljy

Valmistus

yli 60 min
  1. Sekoita suola ja leivinjauhe jauhoihin. Lisää vesi ja öljy ja sekoita tasaiseksi. Lisää tarvittaessa tilkka vettä.
  2. Kauli taikinasta neljä ohutta ja soikeaa pikkupizzaa pellille. Tasoita reunat tarvittaessa käsin. Leikkaa miniluumutomaatit pitkittäin halki. Viipaloi chili, poista siemenet.
  3. Levitä kullekin pizzalle noin 1/2 dl pizzakastiketta sekä tomaatinpuolikkaat siemenet ylöspäin. Ripottele pizzoille chilit.
  4. Revi yrtit varsineen. Hienonna kuorittu valkosipulinkynsi. Soseuta yrttiöljyn ainekset sauvasekoittimella. Lisää tarvittaessa öljyä.
  5. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Lisää valmiiden pizzojen päälle revittyä mozzarella sekä sekä yrttiöljyä. Viimeistele pizzat basilikan ja lehtipersiljan lehdillä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 01/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 29 arvostelua