• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Appelsiini-karpalotuorepuuro

Aloita aamusi Hannan Soppa-blogin raikkaalla Appelsiini-karpalotuorepuurolla!
Appelsiini-karpalotuorepuuro
Reseptin takana bloggaaja
  • 2 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

2 annosta
    • 2dlkaurahiutaleita (Pirkka iso kaurahiutale glut.)
    • 1 1/2dlkauramaitoa (Pirkka kaurajuoma)
    • 2rklauringonkukansiemeniä
    • ripaus aitovaniljajauhetta
    • 1/2appelsiinin kuori raastettuna
    • 1appelsiinin mehu
    • 3rklchiansiemeniä (Pirkka Luomu chiansiemenet)
    • 2dlkookosmaitoa
    • 1rklhunajaa
    • 1dlkarpaloita

Lisäksi:

    • 4rklkarpaloita
    • 1/2appelsiini

Koristeeksi esim:

    • karpaloita
    • granaattiomenansiemeniä
    • pähkinöitä

Valmistus

yli 60 min
  1. Sekoita kaurahiutaleet, kauramaito, auringonkukansiement, aitovaniljajauhe, appelsiinin kuori sekä mehu keskenään ja siirrä jääkaappiin tekeytymään. Mittaa blenderiin chiansiemenet, kookosmaito, hunaja ja karpalo ja surauta karpalot sileäksi. Kuori appelsiinin puolikas ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Jaa kuutiot kahden kupin pohjalle ja laita kumpaankin kuppiin 2 rkl karpaloita. Jaa karpalo-chiansiemenseos kuppeihin ja siirrä jääkaappiin tekeytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli. Jaa aamulla kaura-appelsiinipuuro chiavanukkaiden päälle ja koristele annokset rouhituilla pähkinöillä sekä karpaloilla ja granaattiomenansiemenillä.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 10 arvostelua