Appelsiini-karpalotuorepuuro
Aloita aamusi Hannan Soppa-blogin raikkaalla Appelsiini-karpalotuorepuurolla!
- 2 annosta
- yli 60 min
Ainekset
2 annosta
- 2dlPirkka gluteenittomia isoja kaurahiutaleita
- 1 1/2dlPirkka kaurajuomaa
- 2rklauringonkukansiemeniä
- ripausaitovaniljajauhetta
- 1/2appelsiininkuori raastettuna
- 1appelsiinin mehu
- 2dlkookosmaitoa
- 1rklhunajaa
- 1dlkarpaloita
Lisäksi
- 4rklkarpaloita
- 1/2appelsiini
Koristeeksi
- karpaloita
- granaattiomenan siemeniä
- pähkinöitä
Valmistus
yli 60 min- Sekoita kaurahiutaleet, kauramaito, auringonkukansiemenet, aitovaniljajauhe, appelsiinin kuori sekä mehu keskenään ja siirrä jääkaappiin tekeytymään. Mittaa blenderiin chiansiemenet, kookosmaito, hunaja ja karpalo ja surauta karpalot sileäksi. Kuori appelsiinin puolikas ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Jaa kuutiot kahden kupin pohjalle ja laita kumpaankin kuppiin 2 rkl karpaloita. Jaa karpalo-chiansiemenseos kuppeihin ja siirrä jääkaappiin tekeytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli. Jaa aamulla kaura-appelsiinipuuro chiavanukkaiden päälle ja koristele annokset rouhituilla pähkinöillä sekä karpaloilla ja granaattiomenan siemenillä.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi