Appelsiini-mustikkatuorepuuro
Appelsiini-mustikka on ihanan raikas yhdistelmä tuorepuurossa. Tee puuro valmiiksi jääkaappiin ja nauti aamu- tai välipalana.
- 2 annosta
- yli 60 min
Ainekset
2 annosta
- 1/2appelsiinin mehu (1/2 dl)
- 1/2appelsiininkuori raastettuna
- 1 1/2dlPirkka kaurajuomaa
- 1rklauringonkukansiemeniä
- 2rklPirkka Luomu chiansiemeniä
- ripaussuolaa
- 1-2rklPirkka juoksevaa hunajaa
Valmistus
yli 60 min- Pese appelsiini hyvin ja raasta kuori ja purista mehu.
- Sekoita kulhossa kaurahiutaleet, kaurajuoma, auringonkukansiemenet, chiansiemenet, appelsiinin kuori ja -mehu sekä kohmeiset mustikat keskenään. Mausta ripauksessa suolaa ja siirrä jääkaappiin tekeytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.
- Ripottele halutessasi vielä mustikoita puuron pinnalle ja tarjoa juoksevan hunajan kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi