SalaattitacotTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Salaattitacot

Täytä salaattitacot vaihteeksi paahdetuilla kikherneillä ja kukkakaalilla. Kermainen avokadojogurtti viimeistelee makuelämyksen.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 2ps(à 100 g)Pirkka jääsalaattia
    • 1/2(250 g)kukkakaali
    • 2rkloliiviöljyä
    • 2rklPirkka tacomausteseosta
    • 100gpunakaalia
    • 2(130 g)tomaattia
    • 1Pirkka mieto punainen chili
    • 1/2ruukkuatuoretta korianteria

avokadojogurtti

Valmistus

alle 30 min
  1. Valuta kikherneet. Leikkaa kukkakaali pieniksi kukinnoiksi ja levitä ne kikherneiden kanssa leivinpaperin päälle uunipellille. Sekoita joukkoon öljy ja mausta tacomausteseoksella. Paahda 200 asteessa noin 15 minuuttia.
  2. Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa tomaatit kuutioiksi. Viipaloi chili.
  3. Halkaise avokado ja lusikoi hedelmäliha kulhoon. Muussaa avokado haarukalla. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
  4. Irrota salaatinlehdet toisistaan. Laita kaksi lehteä päällekkäin tacoksi ja täytä tacot punakaalisuikaleilla, paahdetuilla kikherneillä ja kukkakaaleilla, avokadojogurtilla sekä tomaattikuutioilla. Viimeistele tacot chilillä ja korianterilla.

Tiesitkö että...

Voit kokeilla jääsalaatin tilalla myös hieman jämäkämpää Cosmopolitan-salaattia!

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua