Salaattitacot
Täytä salaattitacot vaihteeksi paahdetuilla kikherneillä ja kukkakaalilla. Kermainen avokadojogurtti viimeistelee makuelämyksen.
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 2ps(à 100 g)Pirkka jääsalaattia
- 1tlk(380/230 g)Pirkka kikherneitä suolaliemessä
- 1/2(250 g)kukkakaali
- 2rkloliiviöljyä
- 100gpunakaalia
- 2(130 g)tomaattia
- 1Pirkka mieto punainen chili
- 1/2ruukkuatuoretta korianteria
avokadojogurtti
- 1(160 g)Pirkka syöntikypsä avokado
- 1valkosipulinkynsi
- 1prk(200 g)Pirkka turkkilaista jogurttia
- 2rklsitruunanmehua
- 1/2tlsuolaa
Valmistus
alle 30 min- Valuta kikherneet. Leikkaa kukkakaali pieniksi kukinnoiksi ja levitä ne kikherneiden kanssa leivinpaperin päälle uunipellille. Sekoita joukkoon öljy ja mausta tacomausteseoksella. Paahda 200 asteessa noin 15 minuuttia.
- Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa tomaatit kuutioiksi. Viipaloi chili.
- Halkaise avokado ja lusikoi hedelmäliha kulhoon. Muussaa avokado haarukalla. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
- Irrota salaatinlehdet toisistaan. Laita kaksi lehteä päällekkäin tacoksi ja täytä tacot punakaalisuikaleilla, paahdetuilla kikherneillä ja kukkakaaleilla, avokadojogurtilla sekä tomaattikuutioilla. Viimeistele tacot chilillä ja korianterilla.
Tiesitkö että...
Voit kokeilla jääsalaatin tilalla myös hieman jämäkämpää Cosmopolitan-salaattia!Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Nam nam
Sesonki ruuat