Arrabbiata-jauhelihakastike
Pirkka arrabbiata pestolla saat hieman potkua perinteiseen jauhelihakastikkeeseen. Arrabbiata-jauhelihakastike sopii mainiosti myös spaghetin kanssa.
4 annostaalle 30 min175 kcal / annos (220g)
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(400 g)Pirkka naudan jauhelihaa (10 %)
- 1(100 g)sipuli
- 1(100 g)Pirkka suippopaprika
- 1valkosipulinkynsi
- 1tlsuolaa
- 2rklvehnäjauhoja
- 4dlvettä
- n. 3rklPirkka arrabbiatapestoa
- ripausmustapippuria
- 1/2dlpersiljaa hienonnettuna
Valmistus
alle 30 min- Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli, valkosipuli sekä paprika ja anna kuullottua.
- Mausta suolalla ja ripottele päälle vehnäjauhot. Sekoittele hetki. Lisää vesi, pesto ja pippuri. Sekoita tasaiseksi ja anna hautua kannen alla noin 10 minuuttia. Tarjoa arrabbiata-jauhelihakastike uusien perunoiden kanssa.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 220g100 g
- 175 kcal736 kJ
- Proteiinia 17 g
- Hiilihydraatteja6 g
- Rasvaa9 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi