• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Arrabbiata-jauhelihakastike

Pirkka arrabbiata pestolla saat hieman potkua perinteiseen jauhelihakastikkeeseen. Arrabbiata-jauhelihakastike sopii mainiosti myös spaghetin kanssa.
Arrabbiata-jauhelihakastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 175 kcal / annos (220g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli, valkosipuli sekä paprika ja anna kuullottua.
  2. Mausta suolalla ja ripottele päälle vehnäjauhot. Sekoittele hetki. Lisää vesi, pesto ja pippuri. Sekoita tasaiseksi ja anna hautua kannen alla noin 10 minuuttia. Tarjoa arrabbiata-jauhelihakastike uusien perunoiden kanssa.

Ravintosisältö perannos 220g100 g

  • 175 kcal736 kJ
  • Proteiinia17 g
  • Hiilihydraatteja6 g
  • Rasvaa9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille25