• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Punajuurinen jauhelihakastike

Punajuurinen jauhelihakastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 88,3 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

    • persiljaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna sipuli ja kuutioi maustekurkut. Ruskista jauheliha öljyssä. Lisää joukkoon sipulit ja anna pehmetä. Mausta suolalla, meiramilla ja pippurilla.
  2. Lisää kastikkeeseen punajuuriperunasose ja vesi. Hauduta kastiketta noin 5 minuuttia. Lisää lopuksi maustekurkut, salaattijuustokuutiot ja hienonnettua persiljaa. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 88,3 kcal369 kJ
  • Proteiinia7,83 g
  • Hiilihydraatteja4,57 g
  • Rasvaa4,29 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille