Hyppää sisältöön
Punajuurinen jauhelihakastikeTestattu K-Ruoka koekeittiössä
Arkiston aarre

Punajuurinen jauhelihakastike

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Kananmunaton
Kauniin pinkki jauhelihakastike maistuu keitettyjen perunoiden kanssa.
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

  • persiljaa

Ravintosisältö

  • Energia
    424 kJ / 101 kcal
  • Rasva
    6,2 g
  • josta tyydyttynyttä
    2,3 g
  • Hiilihydraatit
    5 g
  • josta sokereita
    2,5 g
  • Proteiini
    6,5 g
  • Suola
    0,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna sipuli ja kuutioi maustekurkut. Ruskista jauheliha öljyssä. Lisää joukkoon sipulit ja anna pehmetä. Mausta suolalla, meiramilla ja pippurilla.
  2. Lisää kastikkeeseen punajuuriperunasose ja vesi. Hauduta kastiketta noin 5 minuuttia. Lisää lopuksi maustekurkut, salaattijuustokuutiot ja hienonnettua persiljaa. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,0 (3 arviota)