Punajuurinen jauhelihakastike
Kauniin pinkki jauhelihakastike maistuu keitettyjen perunoiden kanssa.
- 4 annosta
- alle 30 min
- 88,3 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 400gporsaan vähärasvaista paistijauhelihaa
- 1rklöljyä
- 1iso (150 g)sipuli
- 1tlsuolaa
- 1tlmeiramia
- 1/2tlmustapippuria
- 1pkt(500 g)Pirkka punajuuri-perunasosetta
- 3dlvettä
Pinnalle
- persiljaa
Valmistus
alle 30 min- Hienonna sipuli ja kuutioi maustekurkut. Ruskista jauheliha öljyssä. Lisää joukkoon sipulit ja anna pehmetä. Mausta suolalla, meiramilla ja pippurilla.
- Lisää kastikkeeseen punajuuriperunasose ja vesi. Hauduta kastiketta noin 5 minuuttia. Lisää lopuksi maustekurkut, salaattijuustokuutiot ja hienonnettua persiljaa. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 88,3 kcal369 kJ
- Proteiinia 7,83 g
- Hiilihydraatteja4,57 g
- Rasvaa4,29 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi