• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Antipastopizzat

Antipastopizzat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 478 kcal / annos (230g)

Ainekset

6 annosta

Pohja

Täyte

Pinnalle

Valmistus

30 - 60 min
  1. Liuota hiiva +42 asteiseen veteen. Sekoita joukkoon suola, öljy ja vehnäjauhoja vähitellen. Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota liinalla peitettynä.
  2. Halkaise huuhdotut tomaatit. Paloittele artisokansydämet. Jaa kohonnut taikina kahtia. Muotoile ja kauli puolikkaat pyöreiksi pizzapohjiksi. Levitä pohjille tomaattimurska ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Taita chorizot ja aseta pizzoille. Levitä tomaatit, artisokansydämet ja revitty mozzarella tasaisesti pizzojen päälle. Ripottele päälle loput juustoraasteesta.
  3. Paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 15-20 minuuttia. Ota pizza uunista ja jaa sektoreiksi. Laita lusikalla pienet nökäreet pestoa tasaisesti pizzan päälle. Ripottele pinnalle rucolanlehtiä ja pinjansiemeniä juuri ennen tarjoilua.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 230g100 g

  • 478 kcal2 000 kJ
  • Proteiinia21 g
  • Hiilihydraatteja34 g
  • Rasvaa29 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu