• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Lämmin papusalaatti

Lämmin papusalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 15 min
  • 132 kcal / annos (190g)

Ainekset

3 annosta
    • 1tlk(380/230 g)Pirkka papusekoitusta
    • 1(150 g)punainen paprika
    • 1(150 g)keltainen paprika
    • 1(100 g)punasipuli
    • 2valkosipulinkynttä
    • 1rkloliiviöljyä
    • 2rkllimetinmehua
    • 1tllimetin kuorta raastettuna
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/4tlmustapippuria
    • 1/2dlkorianteria
    • 1/2dllehtipersiljaa

Valmistus

alle 15 min
  1. Huuhdo ja valuta pavut siivilässä.
  2. Kuutioi paprikat. Suikaloi sipuli. Hienonna valkosipulinkynnet ja chili. Kuullota paprikaa, sipulia, valkosipulia ja chiliä rasvassa pari minuuttia.
  3. Kääntele joukkoon pavut.
  4. Mausta seos limetinmehulla ja -kuorella, suolalla ja pippurilla.
  5. Halkaise, poista kivi ja paloittele avokado. Lisää avokado, korianteri ja lehtipersilja papuseoksen joukkoon. Tarjoa lisäkkeenä tai kasvisruokana.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 190g100 g

  • 132 kcal551 kJ
  • Proteiinia5,47 g
  • Hiilihydraatteja9,67 g
  • Rasvaa7,12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 9 arvostelua