• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Avokado-mangosalsa

Ihana avokado-mangosalsa sopii monien ruokien kaveriksi tai sellaisenaan alkuruoaksi. Kannattaa kokeilla.
Avokado-mangosalsa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min

Ainekset

4 annosta
    • 2(300 g)Pirkka avokadoa
    • 2rkllimetinmehua
    • 1/2tllimetin raastettua kuorta
    • 1/2dlPirkka korianteria hienonnettuna

Valmistus

alle 15 min
  1. Halkaise ja poista kivet avokadoista. Koverra hedelmäliha avokadon puolikkaista ja leikkaa kuutioiksi. Kuori mango. Poista kivi mangosta leikkaamalla hedelmäliha irti litteän kiven molemmin puolin. Kuutioi mango.
  2. Sekoita avokadot ja mango kulhossa. Mausta limetinmehulla ja -kuorella sekä korianterilla. Tarjoa esimerkiksi meksikolaisten ruokien, paistetun kalan tai broilerin lisäkkeenä.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 7 arvostelua