• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Paahdetun sipulin broileripasta

Paahdetun sipulin broileripasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 160 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(450 g)Pirkka hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
    • 1-2rklöljyä
    • 1tlk(2 dl)kasvirasvasekoitetta tai ruokakermaa
    • 1-2rklbalsamiviinietikkaa

Lisäksi

    • n. 250gfettuccine tuorepastaa

Pinnalle

Valmistus

alle 30 min
  1. Ruskista broilerisuikaleet öljyssä kahdessa erässä. Ruskista myös puhdistetut ja viipaloidut herkkusienet.
  2. Lisää joukkoon ruskistetut broilerisuikaleet ja kasvirasvasekoite. Anna hautua noin 5 minuuttia. Mausta balsamiviinietikalla.
  3. Kaada kastike keitetyn tuorepastan joukkoon. Ripottele pinnalle paahdettua sipulia juuri ennen tarjoilua. Koristele tuoreella basilikalla tai persiljalla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 160 kcal670 kJ
  • Proteiinia8,69 g
  • Hiilihydraatteja16 g
  • Rasvaa6,56 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille