• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tuoremakkarapasta

Yrttisestä raakamakkarasta ja tomaattimurskasta valmistat nopeasti maistuvan pastakastikkeen.
Tuoremakkarapasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 2-3 annosta
  • alle 15 min
  • 680 kcal / annos (400g)

Ainekset

2-3 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Purista tuoremakkaroista pieniä nokareita pannulle ja ruskista ne rasvassa kypsiksi. Kaada joukkoon tomaattimurska. Kuumenna kastike kiehuvaksi.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta. Annostele pasta ja kastike lautasille. Tarjoa lisäksi tuoretta basilikaa.

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 680 kcal2 820 kJ
  • Proteiinia28 g
  • Hiilihydraatteja63 g
  • Rasvaa35 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille