• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Savukirjolohta ja tuorepastaa

Erittäin nopea ateria syntyy lämminsavustetusta kirjolohesta ja tuorepastasta.
Savukirjolohta ja tuorepastaa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 170 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 15 min
  1. Poista nahka kalasta ja leikkaa se annospaloiksi. Pane pastavesi kiehumaan.
  2. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Halkaise miniluumutomaatit.
  3. Kuullota purjo paistokasarissa öljyssä. Lisää ruokakerma ja tuorejuusto. Sekoita kunnes juusto on sulanut. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Keitä tuorepasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen joukkoon.
  5. Lisää tomaatit ja revityt rucolat. Annostele pasta kuumille lautasille ja nosta kalapala annosten päälle. Tarjoa lisäksi parmesaania.

Ravintosisältö per 100 g

  • 170 kcal711 kJ
  • Proteiinia8,96 g
  • Hiilihydraatteja11,6 g
  • Rasvaa9,39 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1