Pariloitu tonnikala ja kermainen sitruunapastaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pariloitu tonnikala ja kermainen sitruunapasta

  • 2 annosta
  • alle 30 min
  • 191 kcal / 100 g

Ainekset

2 annosta

Tarjolle

    • parmesaania raastettuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata tonnikalapihvit pakkauksen ohjeen mukaan ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.
  2. Kuumenna vesi pastaa varten.
  3. Raasta hyvin pestystä sitruunasta kuori. Hienonna sitruunamelissan lehdet. Vatkaa kerma ja muna sekaisin, mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon sitruunan kuori ja sitruunamelissasilppu.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Siivilöi kuuma pasta ja kaada takaisin kattilaan. Kaada päälle kermaseos ja sekoita hyvin.
  5. Paista pihvit nopeasti kuumalla parilalla pakkauksen ohjeen mukaan mediumiksi. Ripottele pintaan suolaa ja pippuria ja purista sitruunanpuolikkaasta päälle mehua.
  6. Jaa kuuma pasta kahdelle lautaselle ja asettele kummallekin kahtia leikattu tonnikalapihvi ja muutama sitruunamelissan lehti. Tarjoa lisäksi parmesaaniraastetta.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 191 kcal800 kJ
  • Proteiinia14,4 g
  • Hiilihydraatteja19,6 g
  • Rasvaa5,96 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu