• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Marjapannukakku

Pannukakun ja marjojen kanssa nautitaan kermavaahtoa.
Marjapannukakku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8-10 annosta
  • 30 - 60 min
  • 134 kcal / 100 g

Ainekset

8-10 annosta
    • 1lkevytmaitoa
    • 4kananmunaa
    • 5dlvehnäjauhoja
    • 1/2dljuoksevaa rasvaseosta
    • 1tlsuolaa
    • 1tlvanilliinisokeria

Pinnalle

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vatkaa kierrevatkaimella maidon joukkoon munat, jauhot, rasva, suola ja vanilliinisokeri. Anna turvota noin 1/2 tuntia.
  2. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Ripottele jäiset marjat ja sokeri pannukakun pinnalle.
  3. Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoa marjapannukakku vaniljajäätelön tai kermavaahdon kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 134 kcal559 kJ
  • Proteiinia5,25 g
  • Hiilihydraatteja17,8 g
  • Rasvaa4,41 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4