• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broileri-juuresohratto uunissa

Tämäkin resepti vain n. 3,25€/annos*.
Broileri-juuresohratto uunissa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 450 kcal / annos (450g)

Ainekset

4 annosta

Vuokaan

Valmistus

yli 60 min
  1. Ota broilerin rintaleikkeet huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä. Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori ja purista puolikkaasta hedelmästä mehu. Mausta broilerin rintaleikkeet sitruunanmehulla, -kuoriraasteella, yrttisekoituksella ja suolalla.
  2. Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo. Levitä laakeaan uunivuokaan juurekset, purjo ja ohrasuurimot. Mausta yrttisekoituksella ja pippurilla.
  3. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja liuota siihen liemikuutio. Kaada liemi vihannesten joukkoon ja kypsennä ruokaa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
  4. Nosta vuokaan maustetut broileripalat ja jatka kypsentämistä noin 45 minuuttia. Ota vuoka uunista, kun ohrasuurimot ja broilerit ovat kypsiä. Tarjoa ohraton kanssa mustaherukkahilloa ja salaattia.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2012. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 450g100 g

  • 450 kcal1 880 kJ
  • Proteiinia49 g
  • Hiilihydraatteja28 g
  • Rasvaa15 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1