• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broileri-makaronilaatikko, kananmunaton

Valmista makaronilaatikko tällä kertaa broilerista.
Broileri-makaronilaatikko, kananmunaton
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

6 annosta
    • 2lvettä
    • 2tlsuolaa
    • 450gPirkka broilerinfileesuikaleita, hunajamarinoitu
    • 1-2rklöljyä
    • 1(100 g)sipuli
    • 1(150 g)paprika

Liemi

    • 6dlvettä
    • 3dlmaitojauhetta
    • 1tlsuolaa
    • 2tlPirkka pizzamaustetta
    • 1/2tlmustapippuria

Pinnalle

    • (juustoraastetta)

Valmistus

yli 60 min
  1. Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä kypsiksi, noin 8 minuuttia. Valuta makaronit.
  2. Ruskista broilerisuikaleet muutamassa erässä rasvassa. Hienonna sipuli ja kuutioi paprika. Kuullota sipulit rasvassa. Kaada puolet makaroneista voideltuun uunivuokaan (2 1/2 l). Lisää broilerit, sipulit, paprikat ja loput makaronit.
  3. Sekoita liemen ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan. (Ripottele pinnalle juustoraastetta.) Kypsennä 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Tiesitkö että...

Vinkki! Jos et tee kananmunatonta laatikkoa, voit korvata maitojauhe-vesiseoksen munamaidolla: 3 kananmunaa + 6 dl maitoa.

Ravintosisältö perannos 250g100 g

  • 460 kcal1 930 kJ
  • Proteiinia32 g
  • Hiilihydraatteja59 g
  • Rasvaa10 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille14