Fetamakkara kasvispedillä
Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 1,35 €/annos.
4 annostayli 60 min572 kcal / annos (400g)
Ainekset
4 annosta
- 6(n. 700 g)Pirkka perunaa (punainen pussi)
- 5(n. 350 g)porkkanaa
- 2punasipulia
- 2rklöljyä
- 1tlsuolaa
- mustapippuria
- 1tlpaprikajauhetta
- 1pkt(580 g)HK Sininen lenkkimakkaraa
Täyte ja kastike
- 1prk(200 g)Pirkka turkkilaista jogurttia
Valmistus
yli 60 min- Leikkaa kuoritut perunat, porkkanat ja sipulit reilun kokoisiksi lohkoiksi. Voitele laakea uunivuoka hyvin.
- Levitä kasvikset vuokaan. Kaada pinnalle öljyä ja ripottele mausteeksi suolaa, mustapippuria ja paprikajauhetta. Sekoittele isolla lusikalla, jotta mausteet leviävät tasaisesti. Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
- Kuori lenkki ja paloittele neljään osaan. Vedä paloihin pitkittäinen viilto. Hienonna salaattijuusto haarukalla ja sekoita ruokajogurtin joukkoon. Täytä makkaroiden viillot juustotäytteellä. Tarjoa loppu täyte kastikkeena.
- Pane makkarat kasvisten päälle vuokaan. Ripottele makkaroiden ja kasvisten pinnalle pizzamaustetta. Jatka kypsennystä vielä 30 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 400g100 g
- 572 kcal2 390 kJ
- Proteiinia 18,4 g
- Hiilihydraatteja37,2 g
- Rasvaa33,6 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi