• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Fetamakkara kasvispedillä

Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 1,35 €/annos.
Fetamakkara kasvispedillä
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 572 kcal / annos (400g)

Ainekset

4 annosta

Täyte ja kastike

Valmistus

yli 60 min
  1. Leikkaa kuoritut perunat, porkkanat ja sipulit reilun kokoisiksi lohkoiksi. Voitele laakea uunivuoka hyvin.
  2. Levitä kasvikset vuokaan. Kaada pinnalle öljyä ja ripottele mausteeksi suolaa, mustapippuria ja paprikajauhetta. Sekoittele isolla lusikalla, jotta mausteet leviävät tasaisesti. Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
  3. Kuori lenkki ja paloittele neljään osaan. Vedä paloihin pitkittäinen viilto. Hienonna salaattijuusto haarukalla ja sekoita ruokajogurtin joukkoon. Täytä makkaroiden viillot juustotäytteellä. Tarjoa loppu täyte kastikkeena.
  4. Pane makkarat kasvisten päälle vuokaan. Ripottele makkaroiden ja kasvisten pinnalle pizzamaustetta. Jatka kypsennystä vielä 30 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 572 kcal2 390 kJ
  • Proteiinia18,4 g
  • Hiilihydraatteja37,2 g
  • Rasvaa33,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5