Broileri-rakuunakeitto
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Koko perheelle maistuva broileri-rakuunakeitto saa lisäpotkua ja täyteläisyyttä murustellusta sinihomejuustosta. Tarjoa keiton kanssa tuoretta leipää.
Ainekset
4 annosta
1 rs (450 g) | tai |
1–2 rkl | öljyä tai |
4 (350 g) | perunaa (keltainen tai vihreäpussi) tai |
3 (250 g) | porkkanaa tai |
8 dl | vettä tai |
1 | Pirkka kanaliemikuutio tai |
1/2 rs (à 180 g) | Pirkka maustamatonta tuorejuustoa tai |
1 dl | Pirkka säilykemaissia tai |
n. 50 g | tai |
1–2 tl | kuivattua rakuunaa tai |
Valmistus
30 - 60 min
Kuori ja kuutioi perunat. Kuori ja leikkaa porkkanat viipaleiksi.
Ruskista broilerit pinnoitetussa kattilassa.
Lisää kattilaan vesi, kanaliemikuutio, perunat ja porkkanat. Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.
Lisää joukkoon tuorejuusto, maissi, murusteltu sinihomejuusto sekä rakuuna. Kypsennä vielä noin viisi minuuttia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,7(142 arvostelua)
- 30 - 60 min4,4(62 arvostelua)
- 30 - 60 min3,8(111 arvostelua)
- 30 - 60 min3,9(292 arvostelua)
- 30 - 60 min3,5(11 arvostelua)
- 30 - 60 min3,7(14 arvostelua)
- 30 - 60 min3,8(26 arvostelua)
- 30 - 60 min3,8(21 arvostelua)