• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broileri-rakuunakeitto

Broileri-rakuunakeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 336 kcal / annos (400g)

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(450 g)Pirkka maustamattomia broilerin fileesuikaleita
    • 1-2rklöljyä
    • 4(350 g)perunaa (keltainen tai vihreäpussi)
    • 3(250 g)porkkanaa
    • 8dlvettä
    • 1Pirkka kanaliemikuutio
    • 1/2rs(à 180 g)Pirkka maustamatonta tuorejuustoa
    • 1dlPirkka säilykemaissia
    • 1-2tlkuivattua rakuunaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja kuutioi perunat. Kuori ja leikkaa porkkanat viipaleiksi.
  2. Ruskista broilerit pinnoitetussa kattilassa.
  3. Lisää kattilaan vesi, kanaliemikuutio, perunat ja porkkanat. Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.
  4. Lisää joukkoon tuorejuusto, maissi, murusteltu sinihomejuusto sekä rakuuna. Kypsennä vielä noin viisi minuuttia.

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 336 kcal1 410 kJ
  • Proteiinia28 g
  • Hiilihydraatteja21 g
  • Rasvaa15 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille