
Broileriborssikeitto
- Annosmäärä8–10 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kasvis (lakto-ovo)
Ruokaisuutta borssikeittoon saat lisäämällä siihen perunaa ja broileria. Herkullisen keiton viimeistelee nokare vuohenmaitojuustolla maustettua ranskankermaa.
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
8–10 annosta
- n. 500 g Pirkka valkokaalia
- 3 (n. 400 g) Pirkka punajuurta (tuore)
- 2 (200 g) porkkanaa
- 3 (300 g) perunaa (keltainen pussi)
- 1 iso (100 g) Pirkka sipuli
- 1 rs (400 g) Pirkka kanan fileesuikaleita, maustamaton
- n. 1/2 tl suolaa
- 1 rkl öljyä
- 1 3/4 l vettä
- 4 rkl kasvisfondia
- 2 rkl (väkiviina)etikkaa
- 1 tl mustapippuria
- 3 rkl tuoretta meiramia hienonnettuna
Lisäksi
- 1 prk (150 g) crème fraîchea (ranskankerma)
- 1 rs (150 g) vuohenmaitotuorejuustoa (Chavroux)
- n. 2 dl tuoretta basilikaa hienonnettuna
Ravintosisältö
- Energia306 kJ / 73 kcal
- Rasva3,2 g
- josta tyydyttynyttä1,6 g
- Hiilihydraatit5,5 g
- josta sokereita3,2 g
- Proteiini4,6 g
- Suola0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Suikaloi kaali. Kuori ja suikaloi punajuuret ja porkkanat. Paloittele kuoritut perunat. Kuori ja hienonna sipuli.
- Ruskista kattilassa broilerisuikaleet. Mausta ne suolalla. Lisää sipuli ja anna kuullottua. Kaada vesi ja fondi kattilaan. Kiehauta. Lisää kaali ja hauduta noin 10 minuuttia. Lisää kattilaan loput kasvikset ja hauduta vielä noin 20 minuuttia.
- Mausta keitto etikalla ja mustapippurilla. Ripottele meirami keiton pinnalle. Anna hautua vielä muutama minuutti, kunnes kasvikset ovat juuri ja juuri kypsiä.
- Sekoita ranskankerma, tuorejuusto ja basilika kulhossa.Tarjoa keitto ranskankerma-vuohenjuustonokareen kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka valkokaali pala pakattuHinta n. 2,69/kpl2,99/kg
- Muumi yleisperuna 1 kgHinta 1,39/kpl1,39/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Knorr FOND DU CHEF Kasvis-annosfondi 4 x 28 gHinta 1,89/kpl16,88/kg
- Pirkka mustapippuri 21g kokonainenHinta 0,85/kpl40,48/kg
- Arla Lempi crème Fraîche 28% 200g laktoositonHinta 1,95/kpl9,75/kg
- Chavroux vuohenjuusto 150g ranskalainenHinta 4,39/kpl29,27/kg
- Pirkka suomalainen valkokaalisuikale 200gHinta 1,69/kpl8,45/kg
- Pirkka luomu valkokaaliHinta n. 2,89/kpl2,89/kg
- Punajuuri SuomiHinta n. 0,14/kpl1,39/kg
- Pirkka punajuuri 1kg Suomi 1lkHinta 1,59/kpl1,59/kg
- Porkkana 500g luomu Suomi 1lkHinta 1,79/kpl3,58/kg
- Paavon luomuporkkana 500g Suomi 1lkHinta 1,69/kpl3,38/kg
- PIRKKA suomalainen Annabelle peruna 1 kgHinta 1,39/kpl1,39/kg
- Peruna sopivasti kiinteä harjattuHinta 0,75/kg
- SipuliHinta n. 0,14/kpl1,39/kg
- Pirkka sipuli 350g Suomi 2lkHinta 0,99/kpl2,83/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Neito rypsiöljy 500mlHinta 4,25/kpl8,50/l
- Pysyvästi edullinenKeiju rypsiöljy 0,5lHinta 2,15/kpl4,30/l
- Plussa-etu −20 %Maggi Kasvisfondi 160g Pastöroitu kasvisliemi.Plussa-kortillaEtuhinta 2,31/kpl14,44/kgIlman Plussa-korttia 2,89/kpl (18,06/kg)
- Pirkka Kasvisfondi 180mlHinta 3,25/kpl18,06/l
- Rajamäen perinteinen väkiviinaetikka 0,4lHinta 1,79/kpl4,48/l
- Santa Maria kokonainen Mustapippuri, pussi 22gHinta 1,29/kpl58,64/kg
- Meira mustapippuri kokonainen 27g pussi mausteHinta 1,19/kpl44,07/kg
- Chavroux ruohosipuli 150gHinta 4,39/kpl29,27/kg
- Juustoportti Vuohen Grand Reserve 130gHinta 5,89/kpl45,31/kg
- Basilika rkk luomu Suomi 1lkHinta 2,99/kpl
- Järvikylä basilika rkk FIHinta 1,99/kpl
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,5(55 arviota)
- 30 - 60 min4,0(176 arviota)
- 30 - 60 min4,9(17 arviota)
- 30 - 60 min4,2(54 arviota)
- alle 30 min4,4(117 arviota)
- alle 30 min3,9(34 arviota)
- 30 - 60 min4,5(107 arviota)
- 30 - 60 min4,5(2 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (16 arviota)