Broileri-saltimbocca
Perinteinen italialainen saltimbocca valmistetaan tällä kertaa vasikan sijaan broilerista. Parmankinkkuun käärityt broilerinfileet maustetaan salvialla.
4 annostaalle 30 min277 kcal / annos (180g)
Ainekset
4 annosta
- 1rs(500 g)Pirkka kanan fileepihvejä, maustamaton
- 1pkt(70 g)Pirkka Parhaat parmankinkkua
- 1ruukkusalviaa
- mustapippuria
- 10gvoita
- 1rklöljyä
- 1 1/2dlkuivaa valkoviiniä
- 1dlvettä
- 1/2rkllihafondia
- 2rkltummaa suurustetta
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa fileet kahtia poikkisyin. Nuiji fileitä hieman ohuemmiksi muovin välissä. Mausta mustapippurilla ja levitä päälle salvian lehtiä. Kiedo fileiden ympärille kinkkuviipaleet. Kiinnitä cocktailtikuilla. Ilmakuivatun kinkun tilalla voit käyttää amerikanpekonia, mutta jätä silloin haudutusliemestä fondi pois, jottei kastikkeesta tule liian suolaista.
- Kuumenna paistinpannussa voi ja öljy. Ruskista broilerikääröt molemmin puolin. Kaada pannuun valkoviini, vesi ja fondi. Hauduta fileitä kannen alla noin 10 minuuttia.
- Saosta haudutusliemi kastikkeeksi sekoittamalla liemen joukkoon suurustetta. Keitä pari minuuttia sekoittaen. Tarkista kastikkeen maku.
- Nosta broilerikääröt kuumennetulle tarjoiluvadille ja valele kastikkeella. Tarjoa loppu kastike erikseen. Koristele salvialla. Tarjoa keitettyjen perunoiden, porkkanoiden ja parsakaalin kanssa.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 180g100 g
- 277 kcal1 160 kJ
- Proteiinia 28 g
- Hiilihydraatteja4 g
- Rasvaa13 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi