Karitsa saltimbocca
Karitsa saltimbocca on helppo, nopea ja juhlava ruoka.
- 4 annosta
- alle 30 min
- 171 kcal / annos (180g)
Ainekset
4 annosta
- n. 700g(4 kpl)karitsan tai lampaan ulkofileetä
- 3/4tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 1ruukkutuoretta salviaa
- 1pkt(70 g)Pirkka Parhaat parmankinkkua
- öljyä
Valmistus
alle 30 min- Mausta huoneenlämpöiset ulkofileet suolalla ja pippurilla. Asettele salvian lehtiä fileiden pinnalle.
- Nosta kaksi fileetä päällekkäin siten, että salviapuolet ovat vastakkain. Kääri kinkkuviipaleet niiden ympärille. (Kiinnitä kinkkuviipaleet tarvittaessa cocktailtikuilla, jos ne eivät riitä pituudeltaan fileiden ympärille.)
- Ruskista fileet nopeasti pannulla rasvassa. Nosta fileet uunivuokaan ja aseta paistomittari fileen keskiosaan.
- Kypsennä 100 asteessa, kunnes sisälämpötila on 56 astetta. Leikkaa fileet annospaloiksi. Tarjoa esimerkiksi valkosipuliperunoiden kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 180g100 g
- 171 kcal716 kJ
- Proteiinia 27,2 g
- Hiilihydraatteja0,16 g
- Rasvaa6,66 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi