• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Salvia-broileriwokki

Nopea broileriwokki maustetaan salviatahnalla ja etikalla.
Salvia-broileriwokki
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 77,1 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 500gPirkka porkkanoita
    • 450gPirkka maustamattomia broilerinfileesuikaleita
    • 1-2rklöljyä
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1ps(200 g)purjoviipaleita (pakaste)
    • 1rklvalkoista balsamiviinietikkaa
    • n. 1/2dlvettä

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja leikkaa porkkanat tulitikkumaisen ohuiksi suikaleiksi.
  2. Ruskista broilerit öljyssä ja mausta suolalla sekä pippurilla. Siirrä lautaselle.
  3. Vokkaa porkkanoita noin 3 minuuttia pannulla ja lisää purjot. Mausta salviatahnalla ja etikalla. Lisää vesi. Anna hautua kannen alla noin 5 minuuttia, kunnes porkkanat ovat rapean kypsiä. Lisää broilerit ja kuumenna. Koristele persiljalla. Tarjoa wokin lisäksi salaattia ja halutessasi keitettyä riisiä, nuudeleita tai ohraa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 77,1 kcal323 kJ
  • Proteiinia8,9 g
  • Hiilihydraatteja3,07 g
  • Rasvaa3,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua