Salvia-broileriwokki
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Kananmunaton
Nopea broileriwokki maustetaan salviatahnalla ja etikalla.
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
500 g | Pirkka porkkanoita tai |
200 g | purjoa tai |
450 g | tai |
1–2 rkl | öljyä tai |
1/2 tl | suolaa tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
3–4 rkl | tai |
1 rkl | valkoista balsamiviinietikkaa tai |
n. 1/2 dl | vettä tai |
Valmistus
alle 30 min
Kuori ja leikkaa porkkanat tulitikkumaisen ohuiksi suikaleiksi. Viipaloi halkaistu ja huuhdottu purjo.
Ruskista broilerit öljyssä ja mausta suolalla sekä pippurilla. Siirrä lautaselle.
Vokkaa porkkanoita noin 3 minuuttia pannulla ja lisää purjot. Mausta salviatahnalla ja etikalla. Lisää vesi. Anna hautua kannen alla noin 5 minuuttia, kunnes porkkanat ovat rapean kypsiä.
Lisää broilerit ja kuumenna. Koristele persiljalla. Tarjoa wokin lisäksi salaattia ja halutessasi keitettyä riisiä, nuudeleita tai ohraa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,0(4 arviota)
- alle 30 min3,6(5 arviota)
- alle 30 min4,1(20 arviota)
- alle 30 min3,2(33 arviota)
- 30 - 60 min3,9(144 arviota)
- alle 30 min4,3(7 arviota)
- alle 15 min3,8(25 arviota)
- alle 30 min2,4(22 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (3 arviota)