Salvia-broileriwokki
Nopea broileriwokki maustetaan salviatahnalla ja etikalla.
4 annostaalle 30 min77,1 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 500gPirkka porkkanoita
- 1-2rklöljyä
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 1ps(200 g)purjoviipaleita (pakaste)
- 3-4rklPirkka salviapestoa
- 1rklvalkoista balsamiviinietikkaa
- n. 1/2dlvettä
Valmistus
alle 30 min- Kuori ja leikkaa porkkanat tulitikkumaisen ohuiksi suikaleiksi.
- Ruskista broilerit öljyssä ja mausta suolalla sekä pippurilla. Siirrä lautaselle.
- Vokkaa porkkanoita noin 3 minuuttia pannulla ja lisää purjot. Mausta salviatahnalla ja etikalla. Lisää vesi. Anna hautua kannen alla noin 5 minuuttia, kunnes porkkanat ovat rapean kypsiä. Lisää broilerit ja kuumenna. Koristele persiljalla. Tarjoa wokin lisäksi salaattia ja halutessasi keitettyä riisiä, nuudeleita tai ohraa.
Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 77,1 kcal323 kJ
- Proteiinia 8,9 g
- Hiilihydraatteja3,07 g
- Rasvaa3,3 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi