• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Välimeren tonnikalapasta

Välimeren tonnikalapasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 5 annosta
  • alle 30 min
  • 425 kcal / annos (370g)

Ainekset

n. 5 annosta

Lisäksi

Pinnalle

Valmistus

alle 30 min
  1. Valuta tonnikalat ja ota öljy talteen. Leikkaa kuorittu sipuli ohuiksi lohkoiksi. Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaistu chili, josta on poistettu siemenet. Paloittele kesäkurpitsa.
  2. Kiehauta sipulit ja chili paistokasarissa tilkassa tonnikalatölkin öljyä. Lisää joukkoon kesäkurpitsapalat ja maissi. Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää kirsikkatomaatit ja paloiteltu tonnikala. Kuumenna kiehuvaksi.
  3. Keitä pastaa pakkaukseen ohjeen mukaan noin 11 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta pasta hyvin ja sekoita joukkoon tonnikala-vihannesseos.
  4. Kaada pasta tarjolle laakeaan kulhoon. Ripottele pastan pinnalle oliiveja, basilikaa ja parmesaanilastuja. Koristele sitruunalohkoilla.

Ravintosisältö perannos 370g100 g

  • 425 kcal1 780 kJ
  • Proteiinia13 g
  • Hiilihydraatteja53 g
  • Rasvaa18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille14