Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Välimeren tonnikalapastaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Välimeren tonnikalapasta

Välimeren tonnikalapasta syntyy tonnikala-vihannesseoksesta ja pinnalle ripoteltavista oliiveista, basilikasta ja parmesaanilastuista. Koristele sitruunalla.

Ainekset

n. 5 annosta

Lisäksi

Pinnalle

Valmistus

alle 30 min
  1. Valuta tonnikalat ja ota öljy talteen. Leikkaa kuorittu sipuli ohuiksi lohkoiksi. Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaistu chili, josta on poistettu siemenet. Paloittele kesäkurpitsa.
  2. Kiehauta sipulit ja chili paistokasarissa tilkassa tonnikalatölkin öljyä. Lisää joukkoon kesäkurpitsapalat ja maissi. Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää kirsikkatomaatit ja paloiteltu tonnikala. Kuumenna kiehuvaksi.
  3. Keitä pastaa pakkaukseen ohjeen mukaan noin 11 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta pasta hyvin ja sekoita joukkoon tonnikala-vihannesseos.
  4. Kaada pasta tarjolle laakeaan kulhoon. Ripottele pastan pinnalle oliiveja, basilikaa ja parmesaanilastuja. Koristele sitruunalohkoilla.

Kategoriat

Kokeile myös

Kommentoi

Arvosana reseptille26 arvostelua