• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sitruunapasta

Raikas sitruunapasta on todellista pikaruokaa. Sitruunapasta maistuu sellaisenaan tai esimerkiksi kalan tai broilerin kanssa. Resepti vain noin 1,05 €/annos*.
Sitruunapasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3-4 annosta
  • alle 30 min
  • 234 kcal / 100 g

Ainekset

3-4 annosta
    • 300gPirkka pappardellepastaa
    • 2 1/2tlsitruunankuoriraastetta
    • 2rklsitruunanmehua
    • 1sipuli
    • 1-2rklöljyä
    • 1tlk(2 1/2 dl)Flora Ruoka 15%
    • 1/2dlvettä
    • 1/2tlsuolaa
    • mustapippuria
    • persiljaa hienonnettuna
    • tai
    • basilikaa hienonnettuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta runsaassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan 10-12 minuuttia. Raasta hyvin pestyn sitruunankuori ja purista mehu. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulit rasvassa pannulla.
  2. Valuta kuuma pasta ja kaada takaisin kattilaan. Lisää sipulit, Flora Ruoka, vesi, sitruunanmehu ja -raaste. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Pyöräytä sekaisin ja aseta lämmitettyyn tarjoilukulhoon. Raasta pinnalle runsaasti parmesaania. Koristele basilikalla tai persiljalla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 234 kcal979 kJ
  • Proteiinia12,6 g
  • Hiilihydraatteja24,2 g
  • Rasvaa9,45 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille15