• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broileri-vuohenjuustosalaatti

Kokeile raikasta ja värikästä broileri-vuohenjuustosalaattia. Ihanan pehmeän makuiset vuohenjuustokuutiot häviävät nopeasti parempiin suihin.
Broileri-vuohenjuustosalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 210 kcal / annos (240g)

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(340 g)Pirkka ohut broilerin fileeleikkeitä, marinoimaton
    • 1/2tlsuolaa
    • ripausmustapippuria
    • 1(60 g)pieni punasipuli
    • 1ps(125 g)retiisejä
    • 2(600 g)appelsiinia
    • n. 130gsalaattisekoitusta

Kastike

    • 1rklvaaleaa balsamicoa
    • 1rklsinappia
    • 2rklrypsiöljyä
    • ripausmustapippuria
    • ripaussuolaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Paista broilerit pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa broilerit vinoviipaleiksi.
  2. Kuori sipuli ja leikkaa se ohuiksi puolirenkaiksi. Sekoita kastikkeen ainekset hyvin keskenään ja sekoita joukkoon sipulit.
  3. Poista retiiseistä kannat ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuori appelsiinit kalvottomiksi terävällä veitsellä. Puolita ja viipaloi appelsiinit.
  4. Levitä salaattisekoitus ja sipulirenkaat kastikkeineen laakealle vadille. Sekoita. Levitä pinnalle retiisit, appelsiinit, valutetut vuohenjuustokuutiot sekä broileriviipaleet.

Ravintosisältö perannos 240g100 g

  • 210 kcal873 kJ
  • Proteiinia22 g
  • Hiilihydraatteja10 g
  • Rasvaa9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4