Broileri-vuohenjuustosalaatti
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
Kokeile raikasta ja värikästä broileri-vuohenjuustosalaattia. Ihanan pehmeän makuiset vuohenjuustokuutiot häviävät nopeasti parempiin suihin.
- Gluteeniton
Ainekset
4 annosta
- 1 rs (340 g) Pirkka kanan ohutleikkeitä, maustamaton
- 1/2 tl suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 (60 g) pieni punasipuli
- 1 ps (125 g) retiisejä
- 2 (600 g) appelsiinia
- n. 130 g salaattisekoitusta
- 1 tlk (365 g/150 g) Pirkka Parhaat vuohenjuustokuutioita
Kastike
- 1 rkl vaaleaa balsamicoa
- 1 rkl sinappia
- 2 rkl rypsiöljyä
- ripaus mustapippuria
- ripaus suolaa
Ravintosisältö
- Energia583 kJ / 140 kcal
- Rasva7,6 g
- josta tyydyttynyttä2,9 g
- Hiilihydraatit5,9 g
- josta sokereita5,6 g
- Proteiini10,6 g
- Suola1,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Paista broilerit pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa broilerit vinoviipaleiksi.
- Kuori sipuli ja leikkaa se ohuiksi puolirenkaiksi. Sekoita kastikkeen ainekset hyvin keskenään ja sekoita joukkoon sipulit.
- Poista retiiseistä kannat ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuori appelsiinit kalvottomiksi terävällä veitsellä. Puolita ja viipaloi appelsiinit.
- Levitä salaattisekoitus ja sipulirenkaat kastikkeineen laakealle vadille. Sekoita. Levitä pinnalle retiisit, appelsiinit, valutetut vuohenjuustokuutiot sekä broileriviipaleet.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- Arkiston aarrealle 30 min
- alle 30 min4,0(7 arviota)
- alle 30 min4,4(7 arviota)
- Arkiston aarrealle 30 min3,2(6 arviota)
- alle 30 min3,5(13 arviota)
- alle 30 min4,3(53 arviota)
- alle 30 min4,4(61 arviota)
- alle 15 min5,0(2 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,5 (13 arviota)
- lemonpie7 vuotta sittenBroileri-vuohenjuustosalaatti toimi hyvin. Retiisi tuo raikkautta. Annos voisi toimia myös fetapaloilla. Ihan kiva resepti.