• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pekaanibroilerit

Pekaanibroilerit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 188 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Kuorrutus

Valmistus

alle 30 min
  1. Huuhtele ja silppua kevätsipuli. Sekoita sipulit, ranskankerma, sinappi ja maito kulhossa.
  2. Hienonna pekaanipähkinät hienoksi rouheeksi esimerkiksi monitoimikoneella. Kaada rouhe lautaselle.
  3. Pyyhi broilereista ylimääräinen marinadi pois. Kasta broilerinfileet ensin ranskankermaseokseen ja sitten toiselta puolelta pähkinärouheeseen. Pane broilerit leivinpaperille uunipellille pähkinäpinta päällepäin. Paista pekaanibroilereita 200 asteessa noin 20 minuuttia.
  4. Tarjoa lisänä perunoita tai riisiä, vihreää salaattia ja ranskankermasta tehtyä kastiketta.

Ravintosisältö per 100 g

  • 188 kcal788 kJ
  • Proteiinia14,8 g
  • Hiilihydraatteja4,7 g
  • Rasvaa12,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1