Pekaanibroilerit
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
Pekaanibroilerit maistuvat perunoiden, riisin, vihreän salaatin sekä kastikkeen kanssa.
- Gluteeniton
Ainekset
6 annosta
2 rs (à 520 g) | tai |
Kuorrutus | |
---|---|
n. 50 g | kevätsipulia tai |
1/2 tlk (à 150 g) | crème fraîchea (ranskankerma) tai |
2 rkl | sinappia tai |
1 rkl | maitoa tai |
1 ps (125 g) | tai |
Valmistus
alle 30 min
Huuhtele ja silppua kevätsipuli. Sekoita sipulit, ranskankerma, sinappi ja maito kulhossa.
Hienonna pekaanipähkinät hienoksi rouheeksi esimerkiksi monitoimikoneella. Kaada rouhe lautaselle.
Pyyhi broilereista ylimääräinen marinadi pois. Kasta broilerinfileet ensin ranskankermaseokseen ja sitten toiselta puolelta pähkinärouheeseen. Pane broilerit leivinpaperille uunipellille pähkinäpinta päällepäin. Paista pekaanibroilereita 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Tarjoa lisänä perunoita tai riisiä, vihreää salaattia ja ranskankermasta tehtyä kastiketta.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,3(58 arvostelua)
- alle 30 min
- alle 30 min2,3(4 arvostelua)
- alle 30 min3,5(2 arvostelua)
- 30 - 60 min3,1(12 arvostelua)
- alle 30 min4,5(12 arvostelua)
- alle 30 min2,0(16 arvostelua)
- alle 30 min3,7(3 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 5,0 (2 arvostelua)