• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Dijonin broilerisalaatti

Ruokaisan dijonin broilerisalaatin ydin on persiljainen sinappimarinadi. Salaatti sisältää myös raikkaita kasviksia, salaattijuustoa ja oliiveja.
Dijonin broilerisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • alle 30 min
  • 240 kcal / annos (200g)

Ainekset

4-5 annosta
    • 1rs(340 g)Pirkka broilerin ohutleikkeitä, maustamaton
    • 1/2tlsuolaa
    • ripausmustapippuria

Paistamiseen

    • n. 1rklPirkka ekstra neitsytoliiviöljyä

Marinadi

Salaatti

Valmistus

alle 30 min
  1. Mausta broilerit suolalla ja pippurilla. Paista ne pannulla kypsiksi 3-4 minuuttia/puoli. Leikkaa broilerit reiluiksi paloiksi tai suikaloi ne.
  2. Sekoita marinadin ainekset kulhossa ja lisää joukkoon broilerit. Nosta jääkaappiin marinoitumaan salaatin valmistuksen ajaksi.
  3. Suikaloi kurkku ja viipaloi paprika. Revi salaatit vadille, lisää päälle kurkut, paprikat, valutetut salaattijuustokuutiot ja kokonaiset tai puolitetut oliivit. Nosta salaatin päälle marinoituneet broilerit ja lusikoi loppu marinadi broilereiden päälle. Tarjoa lisäksi tuoretta moniviljapatonkia.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 240 kcal1 010 kJ
  • Proteiinia20 g
  • Hiilihydraatteja4 g
  • Rasvaa16 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu